Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Društveni život

Muževi ženama darovali veliku feštu

'DSCI0107_nnn_var_230113'
''
23.01.2013.
u 13:18

Žene na kreativnim radionicama koje se održavaju petkom navečer vježbaju, uče, izrađuju prigodne darove i druže se.

Udruga žena Općine Vidovec jedna je od najaktivnijih udruga u Varaždinskoj županiji. Okuplja tridestak članica svih dobnih uzrasta. Na godišnjoj skupštini usvojen je plan aktivnosti za ovu godinu, a za uspješan rad u prošloj godini, muževi su ih nagradili organizacijom velike zabave.

- Kreativna smo i složna Udruga čiji se članovi okupljaju na radionicama petkom navečer na kojima učimo, vježbamo, izrađujemo prigodne darove, razmjenjujemo informacije i družimo se. Pozivamo i druge žene da nam se pridruže. Nove ideje i savjete prihvaćamo s radošću - rekla je Marija Vešligaj, predsjednica Udruge.

Ove su godine u planu nastupi diljem Varaždinske i okolnih županija. Za Uskrs planiraju u središtu Vidovca postaviti veliko uskrsno jaje. Bit će to ručni rad članova udruge i njihovih podupiratelja. Za Majčin dan pripremaju priredbu i dar za svaku majku. Na tome se neće stati. Do kraja godine pripremaju čitav niz drugih zabavnih priredbi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije