Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
300kn za oralni seks

Muž i žena podvođenjem zaradili 80-ak tisuća kuna

prostitucija
Arhivska fotografija
20.05.2011.
u 11:01

U Zagrebu su unajmili stan i preko oglasnika pronašli dvije žene koje su prodavale svoje usluge u zamjenu za novac.

Bračni par J. B. (50) i V. B. (52) iz Krapine policija sumnjiči za podvođenje i posredovanje u prostituciji na štetu 31-godišnjakinje i 29-godišnjakinje. Supružnici su u svibnju prošle godine unajmili stan u Šišićevoj ulici u Zagrebu kako bi tamo organizirali pružanje seksualnih usluga za novac.

U oglasniku su tražili djevojke koje bi se bavile tim "poslom". Isti mjesec javila im se 29-godišnjakinja, a tri mjeseca kasnije i druga žena.

Pola sata masaže uz oralno zadovoljavanje stajalo je 300 kuna, a sat vremena masaže i puna usluga 400 kuna, neslužbeno doznajemo.

31-godišnjakinja je tako zaradila 80.000 kuna, a bračnom je paru je predala polovicu, dok je 29-godišnjakinja zaradila 75.000 kuna, i također je pola predala osumnjičenom paru.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja Općinskom državnom odvjetništvu bit će poslano poseban izvještaj.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
16:37 20.05.2011.

pustite već ljude neka uživaju u čarima svoga tijela ,nisu nikog ubili ,nisu nikome zlo učinili već samo ugodu...lopove lovite i one političare koji nas u oči gledaju i hebu nas na suho te uzimaju novac koliko im treba ,toto je prostitucija a ne što stoka sitnog zuba radi

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
16:53 20.05.2011.

Eto vidite kako se može zaraditi,a ne samo ljenčariti na burzi

KN
knjoupek
19:05 20.05.2011.

zašto osuđivati privrednike koji su uložili svoja sredstva za rad (usta)-njima treba štoviše i dati poticajna sredstva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije