Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izrael
Povratak na članak

Muslimanski lideri svijeta: Petorica vođa oblikuju geopolitiku Bliskog istoka

Iako je njegova zemlja razorena i osiromašena dugogodišnjim ratom, u političkom smislu jedan od najmoćnijih muslimanskih lidera svakako je sirijski predsjednik Bashar Al-Assad, koji je ne samo opstao na vlasti već i učvrstio svoju poziciju na Bliskom istoku povezujući s jedne strane Rusiju, a s druge Iran

Komentari 16

Avatar dovidovic
dovidovic
00:08 07.03.2019.

Sve u svemu: brod luđaka.

VL
DU
Deleted user
22:26 06.03.2019.

Politika (svjetska) na Bliskom Istoku: Izrael planira, S Arabija finansira, USA i GB prokode u djelo. Narod ispašta...

VL
ZA
Zapadnjak
23:28 06.03.2019.

Ne tvrdim da poznajem islam bolje od hasana, ali po onome sto vidim\citam iz izjava\govora razne muslimanske brace rekao bih da je muslimansko bratstvo ovdje jako lose opisano i da su u realnosti puno radikalniji i nasilniji...

VL
TA
Tag
22:49 06.03.2019.

Zaboravio si pajdo spomenuti. NAFTU...Sve se oko nafte vrti...

VL
TE
TEUTA
02:34 07.03.2019.

Arapske drzave su toliko jake da ne mogu pobijediti Izrael

VL
Avatar Alien
Alien
02:40 07.03.2019.

Ovaj Hasan kao da je došao iz Japana a ne s bliskog istoka. Kaže: " S druge strane, vehabijsko-selefijski pokret, čiju ideologiju nosi Al-Qa’ida i teroristička organizacija Islamska država, propovijeda islamski monoteizam...." A šta propovijedaju druge islamske zemlje molim te Haso? Politeizam ili idolatriju? Ili možda kršćanski monoteizam? I nešto si ki kontradiktoran. Veliš muslimansko bratstvo nema problema s drugim islamskim sektama pa niti s drugim religijama (vidjeli smo to u Egiptu na koptima)a u istom tekstu kažeš da je Sisi svrgnuo lidera islamskog bratstva i prometnuo se u zaštitnika kopta. Znači da ih je zaštitio od islamskog bratstva koje "nema problema s drugim religijama". Tragac@ je u svom komentaru apsolutno točno objasnio situaciju, a ovi vladari i ta bratstva ISIS-i i Al kaide nemaju veze s Islamom. Oni su poput križara u srednjem vijeku koji su se išli boriti za Krista, a protiv nevjernika ali su usput napadali i druge kršćanske zemlje.

VL
LA
lavdinamo
22:06 06.03.2019.

Iranci,maknite se Islama i Komunizma pa onda pričajte.

VL
Avatar TheJack
TheJack
21:17 06.03.2019.

Dakle po Hasi, Asad je kriv za rat, dok pomahnitale, bradate, lojave ubojice ......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.