Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRSTEN NA SPOLOVILU

Liječnik o bizarnom slučaju iz Pule: Nije izgledao kao seksualna igračka, već kao dio kamiona

Dusko Marusic/PIXSELL
11.09.2021.
u 17:30

Cijela situacija je bila vrlo ozbiljna, a liječnici su morali pozvati i vatrogasce na intervenciju

Bizarni slučaj dogodio se u Puli kada je muškarac došao u bolnicu jer si je prstenom (napravom) od inoxa zarobio penis i testise. Cijela situacija je bila vrlo ozbiljna, a liječnici su morali pozvati i vatrogasce na intervenciju. Srećom sve je završilo dobro.

Doktor Predrag Mamontov, cijenjeni urolog, šef urološkog odjela pulske Opće bolnice, nije htio podrobnije komentirati slučaj za Glas Istre jer želi zaštititi pacijenta. Istovremeno se u ime svih djelatnika bolnice zahvalio Javnoj vatrogasnoj postrojbi Pula na uspješno provedenoj intervenciji i suradnji. Naime, riječ je o posudbi bušilice sa specijalnim nožem za inox.

"Kao stožerna ustanova za liječenje u Istarskoj županiji pružamo najbolju moguću skrb, ali iznenadni i neočekivani događaji koji nisu samo u našoj nadležnosti podrazumijevaju suradnju s hitnim službama. Nakon intervencije vatrogasaca pacijent je uspješno liječen. Ovim putem zahvaljujemo se JVP Pula na razumijevanju, podršci i pomoći koji su nam od iznimne važnosti", poručio je Mamontov.

Na pitanje je li i prije bilo sličnih slučajeva liječnik je rekao:  "Bilo je svakojakih slučajeva, predmeta koje ljudi guraju u rektum ili uretru, pa smo svašta vadili iz debelog crijeva i mjehura. No, posljednjih nekoliko godina ta se brojka ipak smanjila. Sjećam se jednog gotovo istog slučaja, ali je tada prsten bio od plastike pa smo ga se s lakoćom riješili. Ovaj je bio od inoxa, i nije izgledao kao seksualna igračka, već kao dio nekog kamiona", zaključio je Mamontov.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Member berries
Member berries
17:52 11.09.2021.

Možda ga je gurao u auspuh

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
20:20 11.09.2021.

To su inoxseksualci , njihovo slovo je I u abecedi nenormalnosti i perverzije , MOZEMO ocekivat svakakvih ludosti , nekad su takvi lijeceni u ustanovama iza kljuca a danas predaju po skolama djeci i stoje pred kamerama

BO
bolnaistina
17:45 11.09.2021.

Taj je otišao u težu kategoriju. Eeeee, nispe je za ginuva, a ne za neke metale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije