Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smrt na sudu
Povratak na članak

Muškarcu (57) pozlilo za rasprave na sudu. Umro kad je stigla Hitna

Okupljeni su mu pokušali pomoći isto kao i Hitna pomoć koja je ubrzo stigla, međutim, mogli su samo konstatirati smrt

Komentari 6

OD
oltar domovine
18:31 23.02.2012.

Rijesio je sve parnice i sporove za vijekove!

VL
TO
Toni50
18:41 23.02.2012.

Mnioge bezbrojne žrtve koje su probale da traže pravdu pred sudom u hrvatskoj su završili parnice tako da su shvatili da pravdu tražiti od suda u RH. je najgluplja i najskuplja stvar na svjetu .. Istina malo ih ovako završirši velika većina obolo na živce i želudac poslje demokratskih -pravomočnih presuda !!¨

VL
AN
Antidominium
22:54 23.02.2012.

Pred hrvatskim sudovima počneš kao tinejdžer pa ostariš ili umreš pa u nasljeđe ostavljaš potomcima uz ostalo i sudske predmete!!!!!!

VL
MI
misvis
07:50 24.02.2012.

hitna je brzo stigla ??? ha ha ha , muka me hvata kad to procitam . njima treba 15 minuta da sjednu u auto , prije trebaju popit kavu do kraja .

VL
Avatar kos
kos
08:10 24.02.2012.

Nije se riješio,,tek sad se je sve zakompliciralo,,,,Sad će biti kamate na kamate,pa kad bude (kad?)ostavinska pa kad država legne na to sve pa možda nebude dužan a možda i bude još.Surova stvarnost,.

VL
DO
doktorica
08:25 24.02.2012.

kod nas parnice traju desetljećima,jer dok \"prikupe\" sve dokaze i kažu presudu treba puno \"intelektualnog\" rada ,pogotovo dok sastave zapisnik od jedva suvislih rečenica .A za to vrijeme čovjek izgubi živce,novac i vrijeme ......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.