Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U WALESU

Lopov poginuo prilikom krađe: 'Vidio sam noge kako vire ispod automobila'

Thai Nguyen/Unsplash
01.09.2021.
u 16:57

Stephensu je, naime, trebao novac za plaćanje sudskih troškova kako bi mogao osigurati bolji pristup svojoj djeci

Iz velškog Portha stiže vijest o nesvakidašnjoj nesreći u kojoj je život izgubio otac troje djece. Naime, 25-godišnjaka je zgnječio automobil dok je pokušavao ukrasti auspuh. BMW je usmrtio mladića nakon što se srušila dizalica koja je držala automobil.

Daniela Stephensa (25) ispod automobila je pronašao vlasnik BMW-a Russell Seldon oko 6 sati ujutro kada je krenuo na posao, javlja Daily Mail.

- Prešao sam ulicu od svoje kuće do auta koji se nalazio na malom parkiralištu nasuprot. Vidio sam noge u tamnoj odjeći kako vire ispod automobila. Povukao sam ga za nogu da vidim je li dobro, ali nije bilo odgovora - ispričao je vlasnik.

Prijatelj poginulog otkrio je da mu je Stephens malo prije nesreće govorio o auspuhu koji je vidio, a koji bi mogao prodati za 500 funti, ali da mu je savjetovao da ne čini nikakvu glupost. Stephensu je, naime, trebao novac za plaćanje sudskih troškova kako bi mogao osigurati bolji pristup svojoj djeci.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Svračak
Svračak
12:27 02.09.2021.

Super što smo dobro informirani o polusvijetu u UK.

LI
liliZG
12:58 02.09.2021.

wales-ki putnik (cigan)?

MT
makan tahi
12:36 02.09.2021.

bravo , iz glupog u gluplje, trebali su ga snimiti za fail army,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije