Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u zagrebu

Muškarac zaprijetio da će skočiti s Mosta mladosti

Most mladosti,prijetio samoubojstvom
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/8
08.06.2015.
u 22:48

Ogradu mosta s bocom pelinkovca prešao je u ponedjeljak malo iza 16.30 sati te ubrzo ljudima koji su se skupili u blizini počeo govoriti kako će se baciti u Savu.

Paleći cigaretu za cigaretom stajao je malo više od dva sata muškarac u srednjim godinama odjeven u bijelu majicu i kratke maskirne hlače na rubu zagrebačkog Mosta mladosti svako malo vičući "bacit ću se, skočit ću".

Ogradu mosta s bocom pelinkovca prešao je u ponedjeljak malo iza 16.30 sati te ubrzo ljudima koji su se skupili u blizini počeo govoriti kako će se baciti u Savu. Na mjesto događaja ubrzo je stigla policija, a u rijeci pod mostom plivao je i ronilac u slučaju da muškarac odluči skočiti u rijeku. Nakon sat vremena razgovora s policajcima, ipak je odustao od svoje namjere, ponovno prešao ogradu i zatim sjeo u policijsko vozilo koje ga je odvezlo s mosta.

>>Vozio pijan i pod zabranom pa usmrtio biciklista

Komentara 12

VE
Velikogoričan56
18:16 08.06.2015.

Da je ozbiljno mislio skočiti ne bi nikom ništa govorio, ovako manje više želi na sebe skrenuti pažnju.

SC
schwertransport
20:32 09.06.2015.

mora da je imao skupe tenisice kad se izuo ili ako slucajno se zezne pa skoci da moze isplivat

DU
Deleted user
12:34 09.06.2015.

Pozor!!.. badel javlja da su zabunom u pelinkovac umjesto pelina ubacili maricu, omaklo im se... gospodinu s mosta nude novu bocu, samo neka se javi na portu.... ma, ko ga šljivi, ispod je voda, neće se razbiti, a možda se otrijezni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije