Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izabrani potpredsjednik SAD-a
Povratak na članak

Muškarac uz Donalda Trumpa: Tko je Mike Pence?

S Donaldom Trumpom Pence nije uvijek na istoj lini. 57-godišnji Pence govori o "korumpiranom sustavu" u Rusiji dok se Trump više puta pohvalno izrazio o Putinu

Komentari 4

Avatar kravata
kravata
19:26 11.11.2016.

Malo je vazno sto je trump govorio vazno je sto ce od sada govoriti.

VL
Avatar samo Istina
samo Istina
19:34 11.11.2016.

Mike Pence ostavlja dojam dobrog čovjeka, a to je prvi preduvjet za sve drugo.

VL
Avatar lvan12
lvan12
19:36 11.11.2016.

Tko god da je, istinu o njemu sigurno nece pisati propagandni deutche welle... Vec njegove rijeci i njegova djela.

VL
DU
Deleted user
08:49 12.11.2016.

Jesenti milu bogulicu, ako taj Pence odbija istospolne brakove i pobačaj, onda mu nema spasa. On je već metav čovjek a da to još ne zna. Naime, prije ili poslije kao kobac obrušit će se na nj udruge Kontra, Iskorak i B.a.b.e, tri najveće i najmoćnije svjetske organizacije, i za početak iskopat će mu oči a potom ga raščerečiti ili nabiti na kolac, ovisno o tome što im bude prikladnije. Ne bih htio biti u koži tom jadnom Penceu kad ga opatrne Sanja Juras ili Sanja Sarnavka. Ni sam Trump neće ga moći spasiti od njihova pravednoga i opravdanog gnjeva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.