Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREŠAO OGRADU

Muškarac uhićen zbog provale u Buckinghamsku palaču

buckinghamska palača
Matt Crossick/Press Association/PIXSELL
07.09.2013.
u 08:45

Nijedan član kraljevske obitelji nije bio u Buckinghamsku palaču u vrijeme incidenta

Jedan muškarac uhićen je zbog sumnje u provalu nakon što je prešao ogradu i ušao u Buckinghamsku palaču, jednu od rezidencija britanske kraljice, prenosi BBC.

Muškarac je oko 22.20 sati uhvaćen na području koje je po danu otvoreno za javnost, izvijestila je policija. Drugi muškarac uhićen je izvan palače zbog sumnje da je namjeravao počiniti provalu. Oba muškarca puštena su uz jamčevinu, a istraga je u tijeku.

- Nijedan član kraljevske obitelji nije bio u Buckinghamsku palaču u vrijeme incidenta - izvijestio je glasnogovornik policije, a uprava palače nije htjela komentirati događaj.

Ovo nije prvi upad u Buckinghamsku palaču. Najslavniji slučaj je onaj iz 1982. godine, kada je 30-godišnji Michael Fagan provalio u spavaću sobu kraljice Elizabete II. Fagan i kraljica navodno su ćaskali pola sata prije no što je provalnik uhićen.

>> Kraljica Elizabeta II: Svejedno mi je unuka ili unuk, ali ja bih na odmor!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije