Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagreb

Muškarac u KBC-u Rebru mahao skalpelom pa ga policija privela

ordinacija, liječnici, ginekolozi, uhićenje (1)
Marko Jurinec/PIXSELL
18.11.2011.
u 17:01

Trebao je biti otpušten iz bolnice. Na kraju je intervenirala policija i privela ga

Nepoznati je muškarac, neslužbeno doznajemo da je riječ o beskućniku, u Kliničkom bolničkom centru Zagreb oko 14 sati počeo mahati i prijetiti skalpelom jer je trebao biti otpušten iz bolnice. Prijetio je da će ozlijediti sebe, a ne druge.

Kako doznajemo, muškarca su u bolnicu dovezli na triježnjenje. Zaključao se u jednu prostoriju u bolnici i nije želio izaći. Na kraju je intervenirala policija i privela ga.

 

Ključne riječi

Komentara 2

IV
Ivaaaa
19:14 18.11.2011.

Na svoju veliku žalost ja sam danas kao pacijentica prisustvovala gore opisanom događaju. Ne, dotični agresivac nije jadni beskućnik koji se bojao hladnoće, nego asocijalna osoba koja je po obavijesti da ga čeka preseljenje u psihijatrijsku ustanovu prijetio skalpelom. Čakk i da se bojao hladnoće, misli li doista autor teksta da je primjereno izazivati samilost prema osobi koja ugrožava ostale pacijente i zaposlenike bolnice koji su mu prethodno pružili pomoć. To nikako nije definicija socijalne osjetljivosti, a neistinito izvještavanje nikako ne spada u opis posla novinara. Zaključak: ako se autor gornjih redaka smatra socijalno osjetljivim novnarem....pa nek razmisli još jednom o oba pojma!!!

FE
Felicijen
02:12 19.11.2011.

Pa ni u zatvor ne možeš bez nekakve psihološke procjene a u bolnicu mogu ući svakakvi bolesnici i onda se dogode ovakve stvari...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije