Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj samoubojstva

Muškarac se zaletio automobilom u sjedište socijaldemokrata u Berlinu

Foto: DPA/Pixsell
1/10
25.12.2017.
u 12:56

U automobilu su se nalazile plinske boce i kanistri s benzinom, a muškarac je rekao policajcima da je ranije ostavio torbu sa zapaljivom tvari ispred sjedišta konzervativaca CDU-a.

Muškarac od 58 godina zaletio se automobilom s plinskim bocama i kanistrima benzina u zgradu sjedišta Socijaldemokratske stranke (SPD) u Berlinu i potom kazao policajcima da se želio ubiti, objavila je policija u ponedjeljak.

Do incidenta je došlo u noći s nedjelje na ponedjeljak. Ozlijeđen i obilno krvareći iz glave, muškarac o kojemu policija ne navodi više detalja morao je biti prebačen u bolnicu. Požar je izbio unutar vozila ali je smjesta ugašen protupožarnim sustavom zgrade SPD-a. U automobilu su se nalazile plinske boce i kanistri s benzinom.

Muškarac je kazao policajcima da je ranije ostavio torbu sa zapaljivom tvari ispred sjedišta konzervativaca CDU-a.

"Nastavljamo istragu glede njegova motiva i razloga da za metu uzme sjedišta političkih stranaka", kazao je glasnogovornik berlinske policije.

Kriminalna policija Berlina zadužena je za istragu.

Komentara 5

DU
Deleted user
14:05 25.12.2017.

Sigurno se radio nekom garavom sa psihičkim tegobama...

DH
dalibor.hren
14:25 25.12.2017.

Da nije Bero?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije