Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Muškarac se ugušio u požaru obiteljske kuće u Petrinji

pozar
Željko Grgurinović
11.12.2009.
u 19:50

Živio je sam, ima kćer koja s majkom, njegovom bivšom suprugom živi u Sisku. Njihov susjed u Gajevoj 109 pokušao je pomoći Milanu Jurkoviću, pokojnikovu bratu koji je Ivicu izvukao iz kuhinje u kojoj je nastao požar.

Oko 17 sati buknuo je požar u kuhinji obiteljske kuće u Gajevoj 111 u Petrinji, u kojoj se vlasnik Ivica Jurković (45) ugušio od gustog dima. Jurković je umirovljeni vojnik i hrvatski branitelj.

Živio je sam, ima kćer koja s majkom, njegovom bivšom suprugom živi u Sisku. Susjed je pokušao pomoći Milanu Jurkoviću, pokojnikovu bratu koji je izvukao Ivicu iz kuhinje u kojoj je nastao požar, najvjerojatnije od kvara na instalaciji. Nakon što su ga pokušali reanimirati, stigla je hitna pomoć i odvezla ga u sisačku bolnicu u kojoj su mogli jedino konstatirati smrt.

 

Komentara 2

ST
Sterk
21:12 11.12.2009.

Slovio je kao čovjek koji se 1941. nakrao srpskoga zlata. Neka mu se sv. Petar smiluje.

KI
kiseljali
09:22 12.12.2009.

Sterk.. .. i još je slovio da se poslije rata dobro nayebao tebe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije