Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u šibeniku

Muškarac prijetio da će se spaliti, policija ga bacila u more i uhitila

pokusaj samoubojstva,portal (1)
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/9
03.07.2013.
u 18:21

Muškarac se posvađao s nekim poznanikom nakon čega je uzeo improvizirani Molotovljev koktel i zaputio se na brod u Dolcu. Prijetio je da će se zapaliti

Prava drama zbila se danas u šibenskom Docu gdje je 46-godišnji muškarac oko 17 sati zaprijetio da će se zapaliti. Kako neslužbeno doznaje ŠibenikIn, muškarac se posvađao s nekim poznanikom nakon čega je uzeo improvizirani Molotovljev koktel i zaputio se na brod u Dolcu. Prijetio je da će se zapaliti pa su na mjesto događaja poslani policija i helikopter.

Policajcima koji su ga okružili govorio je da će se zapaliti, ali konobari pričaju da mu se upaljač smočio te ga nije mogao upaliti. Na kraju su ga policajci krenuli polijevati šmrkom da ga bace u more. On se držao za brod, a jedan od policajaca tada ga je barskom stolicom gurnuo u more. Svjedoci tvrde da muškarac nije izronio već da se skrio ispod broda. Policajci su nakon nekog vremena uspjeli doći do njega. Izvukli su ga na rivu te ga uhitili. Sada se nalazi u šibenskoj bolnici.

>>Ubojici policajca određeno mjesec dana pritvora

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije