Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zavoj smrti
Povratak na članak

Muškarac poginuo u frontalnom sudaru u Žerjavincu kod Sesveta

Stanari obližnjih kuća tvrde da je to samo još jedna od nesreća koje se ponavljaju na "zavoju smrti".

Komentari 5

OB
-obrisani-
02:26 22.09.2010.

78-godišnji muškarac?? Starcima bi trebalo zabraniti voziti. Ograničite vozački na starost, jer ovo je smiješno. Mogu zamisliti svoju poluslijepu i glihu babu za volanpom.

VL
Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
03:55 22.09.2010.

Muškarci će po novom ZMO raditi do 80 godina,prema tome moglo bi se očekivati još više mrtvaca na našim cestama Mladi voze super-prebrzo,a starci prespooorooo

VL
UR
ured11
07:39 22.09.2010.

Zašto, uredniče, FRONTALNI sudar? Zašto MUŠKARAC VOZAČ? Zašto...?

VL
Avatar s.t.a.l.k.e.r.
s.t.a.l.k.e.r.
09:04 22.09.2010.

Nije provedena znanstvena studija o sigurnosti na našim cestama tako da ima i previše zavoja smrti, da nema toliko rupa imali bi već i stazu za F1, ak ne i dvije. Shake it, baby!

VL
MI
mimi1
15:36 22.09.2010.

Jeste li vi uopće pročitali tekst?! Kakve veze godine stradaloga imaju s tim što ga je glupača ubila? \"Frontalni\" sudar znači da ga nije preticala zbog spore vožnje, kako neki sugeriraju, jer nije ni bila u njegovoj traci, nego je nesposobna koza koja, očito, misli da je strašna frajerica (takvih kumica pune ceste!), jer joj je muž dao auto da ode po djecu u školu i to je sva njena vožnja-zapucala frontalno u ljude ni krive ni dužne!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.