Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Muškarac pao je s broda u porečkoj marini i umro

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/2
09.08.2019.
u 09:01

Odjel patologije Opće bolnice u Puli utvrdit će uzrok smrti.

Stariji muškarac pao je s izletničkog broda Santa Maria privezanom u porečkoj marini u neposrednoj blizini carinskog gata i umro u petak oko 6.40 sati.

Ljudi koji su krenuli na posao uočili su u moru beživotno tijelo u moru i kontaktirali su policiju, vatrogasce i Hitnu službu. Muškarac koji je preminuo povremeno je pomagao na brodu čisteći ribu koji bi kasnije konzumirali gosti. Vlasnik broda i mornari izjavili su za 24sta kako je kapetan broda povremeno angažirao nesretno preminulog muškarca. 

Hitna služba pokušala je reanimirati utoljenika, no kada je došao mrtvozornik on je mogao samo konstatirati smrt. Odjel patologije Opće bolnice u Puli utvrdit će uzrok smrti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije