Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI OSTATI ANONIMAN

Našao i vratio omotnicu s 10.000 kuna, policija je pronašla sretnu vlasnicu

Brojanje novaca
Emica Elvedji/PIXSELL
02.12.2020.
u 15:25

Istarska Policijska uprava zahvaljuje muškarcu koji je pronašao novac i koji je svojom nesebičnom gestom, u ovim teškim vremenima, upozorio na važnost poštenja, iskrenosti i pomoći svojim sugrađanima.

U pulsku Policijsku postaju u utorak ujutro došao je stariji muškarac s omotnicom u kojoj je bilo oko deset tisuća kuna, a policija je ubrzo pronašla vlasnicu koja je izgubila novac, priopćili su u srijedu iz istarske policije, dodajući kako je pošteni nalaznik želio ostati anoniman. 

Naime, u pulsku Policijsku postaju u utorak ujutro došao je stariji muškarac koji je, unatoč tome što je učinio dobro djelo, želio ostati anoniman i koji je policijskim službenicima predao omotnicu u kojoj je bilo oko deset tisuća kuna. Muškarac je omotnicu pronašao u 10,10 sati na pločniku u Zagrebačkoj ulici, a kad je vidio što je u njoj, nije dvojio ni trenutka, nego je novac odmah donio u policijsku postaju.

Policijski službenici ubrzo su pronašli vlasnicu izgubljene omotnice, koja je jutros došla u policijsku postaju i uz zahvalu poštenom nalazniku preuzela novac koji je podigla kako bi platila račune. 

Istarska Policijska uprava zahvaljuje muškarcu koji je pronašao novac i koji je svojom nesebičnom gestom, u ovim teškim vremenima, upozorio na važnost poštenja, iskrenosti i pomoći svojim sugrađanima.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
15:51 02.12.2020.

Svaka čast . Na žalost u današnja vremena ovo je izuzetak a ne pravilo .

20
2017
18:04 02.12.2020.

Čuo sam priču kako je čovjek na dolcu ostavio keš za kupnju kuće dok je ispijao gemišt, popio gemišt i otišao. Nakon 20 min je sav splašen panici pitao konobaricu za svoju torbu...sačuvala je torbu i vratila. Tada su bile marke opticaju .Kolko se sječam priće radilo se oko 100.000 DEM.

LA
lajh1985
16:06 02.12.2020.

a jel mu vlasnica barem koju stoju dala za zahvalu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije