Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VINKOVCI

Muškarac komadom stakla napao ženu na kolodvoru, nanio joj više rana

Vinkovci
Dubravka Petric/PIXSELL
30.08.2019.
u 10:03

Napadač je uhićen te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje.

Muškarac iz Nove Gradište napao je 64-godišnjakinju iz Vinkovaca komadom stakla te joj zadao više reznih rana u predjelu ramena, ruke i vrata, javlja PU vukovarska-srijemska. 

- Jučer, 29.kolovoza na parkiralištu između autobusnog i željezničkog kolodvora u Vinkovcima, Trg Kralja Tomislava, 30-godišnjak iz Nove Gradiške komadom stakla napao je 64-godišnjakinju iz Vinkovaca te joj zadao više reznih rana u predjelu ramena, ruke i vrata, navodi se u priopćenju. 

Ozlijeđenoj 64-godišnjakinji pružena je liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci te je nakon ukazane liječničke pomoći puštena na kućnu njegu.

Napadač je uhićen te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje.

Ključne riječi

Komentara 3

KA
kajinx
13:41 30.08.2019.

Napadač nema ni ime ni prezime. Zašto?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
11:15 30.08.2019.

opet migrant?

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
12:23 30.08.2019.

Ne Hanibale ateisti kao i ti kojem gospodar govori sta da radi ,pa kad cuje glasove napada kao sto ti komentiras po zapovijedi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije