Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Test obavio iz šale

Muškarac na testu ispao 'trudan' pa mu otkrili rak testisa

oraquick
OraSure
07.11.2012.
u 10:18

Dvije vodoravne linije na testu trudnoće označavale su da je pozitivan što bi, u slučaju da je žena, značilo trudnoću

Muškarac, čije ime ni nacionalnost mediji ne navode, ostao je šokiran nakon što je iz šale obavio test na trudnoću koji je ispao pozitivan, a potom mu je otkriven tumor testisa, piše ABC.

Test na trudnoću u njegovoj spavaćoj sobi ostavila je bivša djevojka te ga je on odlučio iskoristiti, a potom su se na njemu pojavile dvije vodoravne linije, što je označavalo da je pozitivan i u normalnim okolnostima, da je riječ bila o ženi, ispalo bi da je trudna.

Komentator ga uputio onkologu

Čudna scena nacrtana je kao strip i objavljena na internetskoj stranici Reddit gdje je u tri dana "pokupila" 1300 komentara. Jedan je komentator poručio muškarcu da možda ima rak testisa i savjetovao mu je da ode onkologu i kaže mu da je test na trudnoću ispao pozitivan.

Nažalost, slutnje komentatora su se obistinile te je pregled pokazao da muškarac ima rak. Sreća je što je tumor otkriven u ranoj fazi, ali će muškarac možda morati proći operaciju u kojoj će mu ukloniti desni testis.

>>Lav je ugrizao za prsa i spasio joj život jer je tako otkrila rak dojke

Komentara 1

LI
liliZG
11:06 07.11.2012.

To sam već negdje čula, da su dečkima s rakom testisa hormoni zmrdani i da daju lažne pozitivne rezultate čak i na doping testovima, ........a ovo bi bilo za iskoristiti, ako hoćeš brzo vidjeti stanje stvari kupiš test za trudnoću, i iz urina odmah vidiš rezultat, ......muškarci bi u ovom slučaju mogli stvarno razmisliti o tome kao brzoj dijagnostici, i nije šala, .....ja se uopće ne šalim..... Bar je jednostavno i brzo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije