Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE

Muškarac koji je oteo ženu u pritvoru: Policija slučaj neće tretirati kao klasičnu otmicu

28.07.2023.
u 12:21

Muškaraca (60) se tereti za kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode u stjecaju s djelom sprječavanje dokazivanja na štetu jedne ženske osobe i kazneno djelo prijetnje na štetu dvije osobe

Muškarac (60) koji je oteo ženu na području Umaga osumnjičen je da je počinio kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode u stjecaju s djelom sprječavanje dokazivanja na štetu jedne ženske osobe i kazneno djelo prijetnje na štetu dvije osobe. Uz kaznenu prijavu, jutros je predan u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, prenosi Glas Istre.

Policija i nadležno odvjetništvo slučaj neće tretirati kao klasičnu otmicu, a muškarca će teretiti i za prijetnje smrću ženi koju je oteo. Muškarac je ženu u 30-im godinama s umaškog područja presreo na putu prema poslu i oteo na parkiralištu u Petroviji. Brzom reakcijom policijskih službenika žena je pronađena neozlijeđena u mjestu Matelići, a muškarac je automobilom pobjegao do mjesta Grota gdje je ostavio vozilo te se dao u bijeg pješice. Na kraju se sam predao policiji u četvrtak ujutro, 24 sata nakon dojave o otmici.

VEZANI ČLANCI:

Muškarac je nekoliko puta bio u pritvoru i zatvoru, a iza rešetaka bio je i početkom srpnja, piše Glas Istre. Osumnjičenik je sinoć iz Umaga odveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, odakle će danas biti prepraćen na ispitivanje kod suca istrage Županijskog suda u Puli. 

Muškarac se 2018. godine obračunavao sa svojim stanodavcem iz Umaga koji je također poznat policiji i pravosuđu. Tada je javno koristio teške prijetnje. "Srećom, ne volim oružje i povukao sam se u miran život, ali nazvao sam vas da kažem da bude li mi bijes udario u glavu, mogao bih ubiti svog stanodavca. Hoću majke mi moje mrtve koju volim i ovako mrtvu najviše na svijetu jer dosta mi je svih tih lopova i onih koji štite te lopove", poručio je tada osumnjičenik. 

VIDEO Blokada ceste Materada na mjestu gdje je oteta žena

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije