Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatečen na odmorištu

Muškarac iz Ploča prevozio Kineze koji su ilegalno boravili u Hrvatskoj

Policija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
23.06.2018.
u 10:29

Kineze je, kako doznajemo, nakon ilegalnog prijelaza iz BiH dočekao 47-godišnjak iz Ploča, navodno stari policijski znanac u krijumčarenju ljudi.

Policija je jučer u 9 sati, na odmorištu Nadin na autocesti A1, zatekla automobil u kojem je  47-godišnjak prevozio četiri državljanina Kine u dobi od 38, 41 i 46 godina, bez odgovarajuće vize za boravak u RH.

- Zbog sumnje u nezakoniti boravak u RH svi su dovedeni na kriminalističko istraživanje u službene prostorije policije, a nad 47-godišnjakom je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje u kazneno djelo protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u RH - istakli su iz zadarske policije.

Kineze je, kako doznajemo, nakon ilegalnog prijelaza iz BiH dočekao 47-godišnjak iz Ploča, navodno stari policijski znanac u krijumčarenju ljudi.

Policija će Kineze vratiti u BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije