Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi ozdravljeni u Karlovačkoj županiji

Muškarac iz Ogulina nakon 28 dana u bolnici ide doma - zdrav!

U Općoj bolnici Karlovac otvoreno  "drive in" testiranje na koronavirus
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
10.04.2020.
u 15:16

Prošlo je 28 dana od utvrđivanja bolesti, a pristigla su i dva negativna nalaza.

Prvooboljela osoba iz Karlovačke županije danas će biti otpuštena iz bolnice kao prva osoba u Karlovačkoj županiji izliječena od koronavirusa. Prošlo je 28 dana od utvrđivanja bolesti, a pristigla su i dva negativna nalaza. Također, svi nalazi jučer poslani na analizu danas su pristigli kao negativni, tako da nema porasta broja zaražen u Karlovačkoj županiji - kazao je Josip Ribar, načelnik Stožera Civilne zaštite u izvanrednom priopćenju.

Podsjetimo, prva osoba koja je oboljela od koronavirusa je muškarac koji živi u okolici Ogulina. Zarazio se u Rijeci gdje je bio u kontaktu sa oboljelom osobom.

No, nakon što je dobio simptome, ponio se odgovorno, nije imao kontakte s drugim osobama i odmah po obolijevanju zaprimljen je, nakon pregleda u Domu zdravlja Ogulin, u karlovačku Opću bolnicu gdje je bio svo vrijeme do ozdravljenja  kako bi zaštitio svoju obitelj.


 

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
15:21 10.04.2020.

Konačno lijepa vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije