Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
htio je prodati

Muškarac iz Fažane krao po kampu, pronašli mu i drogu

policija split
Ivana Ivanović/PIXSELL
09.09.2013.
u 13:43

Prilikom uhićenja policajci su kod muškarca pronašli i više vrsta droga - oko 27.5 grama marihuane, 2.7 grama speeda i tabletu Ecstasyja koje su mu oduzete

Pulska je policija zbog četiri teške krađe i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama uhitila 34 godišnjaka iz Fažane. Muškarac je nakon kriminalističkog istraživanja u nedjelju predan u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Sumnjiči se da je u noći na subotu u kampu na području Puntižele iz četiri zatvorena šatora ukrao mobitele, novac, punjače, odjeću i druge predmete, čime je trojicu stranaca i jednog hrvatskog državljanina ukupno oštetio za više tisuća kuna. Prilikom uhićenja policajci su kod muškarca pronašli i više vrsta droga - oko 27.5 grama marihuane, 2.7 grama speeda i tabletu Ecstasyja koje su mu oduzete. Droga je bila namijenjena prodaji.

>>Kod 46 godišnjaka pronašli kokain, streljivo i eksploziv

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije