Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasna "igra"

Muškarac i 14- godišnjak ozlijeđeni zbog neopreznog rukovanja pirotehničkim sredstvima

petarde
Foto: ilustracija
01.01.2015.
u 11:01

Kako je izvijestila osječka policija, jučer oko 11 sati na području Donjeg Miholjca lakše je stradao 14-godišnjak kojemu je pomoć pružena u Općoj županijskoj bolnici u Našicama

Dvije su osobe s područja Osječko-baranjske županije ozlijeđene su tijekom Silvestrova zbog neopreznog rukovanja pirotehničkim sredstvima.

Kako je izvijestila osječka policija, jučer oko 11 sati na području Donjeg Miholjca lakše je stradao 14-godišnjak kojemu je pomoć pružena u Općoj županijskoj bolnici u Našicama dok je odmah iza ponoći teže ozlijeđen 32-godišnjak s područja Čepina kojemu je pomoć pružena u KBC Osijek.

>>Dječak (6) teško stradao od eksplozije petarde u ruci

Komentara 1

GK
gjuro.kladaric
19:33 04.01.2015.

kad cemo vec jednom zabraniti tu divljacku tradiciju koja otkida prste i kopa oci, a nitko nam ju ne namece i nije nicija tradicija? koja je to vrsta ludila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije