Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Zagorju

Muškarac četiri sata zatvoren u kući prijetio samoubojstvom

Specijalci
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
05.09.2018.
u 14:41

Od osam sati ujutro muškarac u četrdesetim godinama prijetio je samoubojstvom zatvoren u kuću

Prava drama odvijala se u Gornjoj Stubici, točnije u Ulici grofova Oršića gdje se jedan muškarac zatvorio u kuću i četiri sata prijetio samoubojstvom.

Od osam sati ujutro muškarac u četrdesetim godinama prijetio je samoubojstvom zatvoren u kuću. Na mjestu događaja sve je bilo puno policije, a stigli su i pripadnici ATJ Lučko te hitna pomoć, piše Zagorje.com.

Drama je okončana oko 12.20 sati kada se muškarac predao policiji te je odvezen vozilom hitne pomoći. Kako se neslužbeno doznaje, muškarac se duže vrijeme liječi od psihičke bolesti.

Komentara 1

VO
vorda400
15:00 05.09.2018.

Ne kužim to lik zatvoren u kući prijeti samoubojstvom??? Da se htio ubiti odmah bi to odradio ovak ne treba interventna policija nego netko tko će razgovarati sa likom pošto ovo nije prijetnja nego "poziv upomoć" ali muriji je to sve isto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije