Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlostavljanje

Muškarac bludničio nad dječakom u bolnici Sestara Milosrdnica

bolnica sestara milosrdnica
Igor Kralj/Pixsell
Autori: Sonja Hoffman, Marijana Zrinjski
22.12.2011.
u 22:30

Pred dječakom je skinuo piđamu... No, na sreću sestre su stigle na vrijeme, pa bludnik nije imao više vremena - otkriva izvor iz bolnice.

Muškarca R.D.P. u dobi od 64 godine sumnjiči se za bludničenje nad 10-godišnjim dječakom. Dječak je napadnut u utorak u zagrebačkoj kliničkoj bolnici Sestara Milosrdnica gdje su oboje ležali. Kako neslužbeno doznajemo pacijent iz bolnice ležao je na očnom odjelu koji je odvojen od dijela na kojem se nalaze djeca.

- Muškarac je odšetao do dječje sobe i zatvorio vrata - kaže naš izvor.

Sestre, koje inače kontroliraju stanje u dječjim sobama, ušavši u sobu bludnika su uhvatile na djelu.

- Pred dječakom je skinuo piđamu... No, na sreću sestre su stigle na vrijeme, pa bludnik nije imao više vremena - otkriva izvor iz bolnice.

O svemu su obaviješteni liječnici i odmah je pozvana policija, a bludnik je priveden. Kaznena prijava protiv R.D.P.-a podnesena je redovnim putem odnosno neće mu se određivati pritvor. Inače, muškarac dosad nije evidentiran.

Neslužbeno doznajemo i da nesretni dječak više nije u bolnici jer tamo je bio zbog operacije krajnika.

- Odmah nakon nemilog događaja dijete je sve ispričalo roditeljima koji su istog dana dijete odveli iz bolnice - kaže naš izvor i dodaje da ne zna kakve će poteze povući, te da dijete u bolnici nije poslano psihijatru zbog šoka jer su ga roditelji odveli. Dodaje i da je događaj šokirao sve zaposlene jer se tako nešto ne pamti, a i dijete je doživjelo strašan šok.

- Nakon ovakvog događaja kontrole dječjih soba biti će još češće - poručuju iz bolnice.

Komentara 29

SA
saniboj
22:47 22.12.2011.

Sad ce fino sa ocnoga odjela dobit prekomandu na psihijatrijski odjel.

OB
-obrisani-
22:50 22.12.2011.

izerotizirani luđaci, puno slobodnog vremena, puno pornića, ništa fizički ne radi i eto ti pervertita

Avatar kobra11
kobra11
15:12 23.12.2011.

ocito da ste usli u EU.Pa se i tako i ponasate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije