Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lakše ozlijeđen

Muškarac (81) uspio svladati provalnika koji ga je napao

provala
Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
23.04.2019.
u 15:32

U krađi ga je zatekao 81-godišnjak kojeg je osumnjičeni, pokušavajući pobjeći s novcem, naguravao te izvadio nožić kojim je krenuo prema njemu

Sisačka policija privela je 57-godišnjeg razbojnika koji je nožem prijetio i lakše ozlijedio 81-godišnjeg Siščanina koji ga je zatekao prilikom provale u kuću. U nedjelju, 21. travnja oko 18.25 sati u Ulici Josipa Jurja Strossmayera u Sisku 57-godišnjak je ušao u otključano dvorište, a potom i u otključanu obiteljsku kuću 81-godišnjaka gdje je pronašao novčanik i iz njega ukrao novac. 

U krađi ga je zatekao 81-godišnjak kojeg je osumnjičeni, pokušavajući pobjeći s novcem, naguravao te izvadio nožić kojim je krenuo prema njemu. No stariji muškarac, koji je pri tome lakše ozlijeđen, uspio mu je istrgnuti nož iz ruke te ga uz pomoć kćeri zadržao do dolaska policije. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 57-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Video: Pogledajte pljačku nakita

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Dumen
Dumen
16:45 23.04.2019.

Taj bi gulio svoju kaznu u praščaku sa krmačom od 220 kg .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije