Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na ulazu u Biograd

Muškarac (78) u nesreći usmrtio jednu osobu i potom umro

hitna pomoć, policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
14.03.2014.
u 10:56

Sedamdesetosmogodišnjak je upravljajući Volkswagenom zadarskih registarskih oznaka udario u automobil ispred sebe i sletio s ceste

Prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a druga je nešto poslije preminula dogodila se u 8.40 sati na ulazu u Biograd.

Naime, 78-godišnjak je upravljajući Volkswagenom zadarskih registarskih oznaka udario u automobil ispred sebe i sletio s ceste. Nakon nesreće 78-godišnjaku je pozlilo i preminuo je u biogradskoj bolnici.

>> Automobil sletio s ceste, udario u stup, jedna osoba poginula

Ključne riječi

Komentara 3

PI
pivodavac
11:22 14.03.2014.

Žao mi je staroga ,ali koji ga je jarac tjerao da sjeda za upravljač gde su mu djeca da ga voze .Ljudima prekoko 70 god. uzeti vozačku ,jer nije danas voziti kao prije 40 god. zdravlje može biti dobro a i nemora.

NS
novinarski_smrad
12:23 20.03.2014.

Svake pohvale autoru teksta gospodinu Šariću, ali ovo su u potpunosti netočne informacije. Ne znam gdje je gospodin studirao novinarstvo, ako uopće i je studirao jer ovo mi liči na tekst nekog tko je polazio u trogodišnju strukovnu školu. Čovjek od 78 godina nije usmrtio nikog već je samo zadao lakše tjelesne ozljede drugoj osobi. Čovjeku je pozlilo tijekom vožnje te se zabio u auto ispred sebe. Preminuo je u samom trenutku dolaska u krug bolnice. Druga osoba u koju se zabio pretrpjela je lakše tjelesne ozlijede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije