Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODICE

Muškarac (47) prijetio dužniku pa završio u zatvoru

Uhićen uhićenje lisice priveden privođenje zločinac lopov razbojnik
Davor Javorović/PIXSELL
22.03.2022.
u 09:42

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 17. i 20. ožujka u Vodicama, radi naplate postojećeg novčanog duga, došao u kuću oštećenog 42-godišnjaka te mu ozbiljno zaprijetio što je kod njega izazvalo strah i bojazan za vlastitu sigurnost

U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom osumnjičenim za pokušaj protupravne naplate.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 17. i 20. ožujka u Vodicama, radi naplate postojećeg novčanog duga, došao u kuću oštećenog 42-godišnjaka te mu ozbiljno zaprijetio što je kod njega izazvalo strah i bojazan za vlastitu sigurnost.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Ključne riječi

Komentara 1

FR
franjo
11:55 22.03.2022.

Posudi novce i ne vrati pa se čudiš zašto se to dogodi. Zato novce i ženu nikom nedaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije