Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaznena prijava

Muškarac (47) iz zračne puške usmrtio mačku

zračna puška
Sanjin Strukić/PIXSELL
07.10.2020.
u 16:07

Kako se navodi u priopćenju Policijske uprave požeško-slavonske, pronađena je zračna puška s optikom, 541 komad dijabola raznih kalibara, dvije patrone i spremnik za automatsku pušku.

Policija je podnijela kaznenu i prekršajnu prijavu protiv 47-godišnjeg hrvatskog državljanina s područja Pakraca kojeg sumnjiče da je uporabom zračne puške usmrtio mačku u vlasništvu 39-godišnjaka. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je nedjelo počinio u ponedjeljak, 5. listopada oko 19 sati u Ulici Mate Lovraka u Pakracu. Također su temeljem naloga Općinskog suda u Bjelovaru pretražili obiteljsku kuću u kojoj prebiva i osobni automobil koji koristi 47-godišnjak.

Kako se navodi u priopćenju Policijske uprave požeško-slavonske, pronađena je zračna puška s optikom, 541 komad dijabola raznih kalibara, dvije patrone i spremnik za automatsku pušku.

Protiv Pakračanina slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela ubijanja ili mučenja životinja i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Ključne riječi

Komentara 4

GU
guslarjovo
16:35 07.10.2020.

Ako je ovo vijest dana, kako će biti kad pronađu ukradene milijarde. Biti će love za obnovu Zagreba.

MA
majstorsmora
17:43 07.10.2020.

Bravo Vedrane, tako se radi novinarstvo. To je taj istancani osjecaj za vaznu informaciju. Hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije