Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POREČ

Muškarac (24) prijetio smrću pa onda pokušao ubiti svojeg vršnjaka s nožem

Rambo nož
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
19.03.2021.
u 11:52

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, jučer u popodnevnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

PU istarska izvijestila je da je dovršila kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je pokušao ubiti nekoga, te da je prijetio. 

"Muškarca se sumnjiči da je 14. ožujka oko 2 sata u Vukovarskoj ulici u Poreču, u vozilu Fiat Doblo, pulske registarske oznake, za vrijeme dok je njime upravljao 21-godišnjak, prijetio smrću i nožem pokušao usmrtiti 24-godišnjeg državljanina Sjeverne Makedonije koji je uspio spriječiti napad te je pritom lakše ozlijeđen. U trenutku kada je vozač zaustavio vozilo, počinitelja su u daljnjem napadu spriječili vozač i preostalo dvoje putnika iz vozila. Počinitelj se nakon napada udaljio s mjesta događaja u nepoznatom smjeru, a policijski službenici pronašli su ga i uhitili 17. ožujka", navode iz PU istarske. 

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, jučer u popodnevnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije