Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zašto nije smijenjena?
Povratak na članak

Murganić rekla ono što svi znaju: država ne štiti žrtve

Smjena ministrice u ovakvoj državi ne bi promijenila ništa osim što bi bila upozorenje dužnosnicima da paze što govore o obiteljskom nasilju

Komentari 29

AL
alphazulu99
08:13 13.01.2018.

Zar bi ministrica trebala presudjivati tko ce i kada od dvoje nezrelih supruznika koristiti daljinski od TV-a. Probleme u braku najprije rjesavaju supruznici.

VL
VE
verica2
10:26 13.01.2018.

Zbilja mi nije jasno prave li se svi ovi novinari ludi ili zaista nemaju pojma kada je i u kojem kontekstu ministrica rekla: “To vam je tako u braku. U tim bračnim, osobnim i obiteljskim odnosima, to je dinamika u u koju ne mogu ulaziti. Žena vjerojatno ima svoje razloge...” Dakle, to je bio ministričin odgovor na novinarsko pitanje o povlačenju tužbe, a ne o slučaju nasilja u obitelji Tomašević niti o obiteljskom nasilju općenito. Što je ministrica trebala reći? Da gđa Tomašević očito ima psihičkih ili tko zna kakvih problema kada je nakon svega došla na ideju da povuče tužbu? .

VL
DO
dom7
08:31 13.01.2018.

Nemoze drzava staviti policajca u svaki brak da snima situaciju...Treba razvijati svijest kod svih ljudi da prijave sami ako se radi o njima ili ako znaju za nasilnika u susjedstvu.Onda drzava mora sve uciniti da to rijesi a ne B a.b.e.One mi sve djeluju muskobanjaste,samo sišu novac iz proracuna..

VL
LK
lomas.kusic
09:32 13.01.2018.

Nije ni Mara luda.Treba uciniti sve da se i dalje zivi.Ne radi se nista a para ko blata.Mogao je on nju mlatiti i dalje bez ikakvih posljedica da nije opalio tamo neku od 28 godina.Pa je ubila tastina.Pa sad skuzila nek on jebe i dalje samo nek je para.

VL
MA
MarkoKosmicki
10:31 13.01.2018.

ove udruge koje se toliko trude zastititi dostojanstvo zena nisu se ni malo potrudile da zastite dostojanstvo zena udovica branitelja ,sramota da su dopustile prikazivanje seksistickog filma o udovicama,sramota,postavljam pitanje sto im smeta kata zadro imnogobrojne udovice,to nije s,mjesno,vasa nazovii umjetnost vredja zene ,sram vys bilo,sada napadate na ministricu kao dresirani,ne zelite mir onaj kojem se klanjate vodi vas u mrak ,nemir i uzeti ce vam zadnji atom snage

VL
VI
VisAVis2
08:44 13.01.2018.

Gluposti medijske i antidržavne! Kakva briga za žrtve ovih gluposti ktaj totalne nebrige za žrtve id hudih jama oa do srpskih logora i popaljrnih gradova i sela! Ovu Tomasovićkh valja suditi radi neosnovanih prijava i kleveta! Svojim lažima pojrenula je oDO te medije, da bi na koncu kazala: eto, ja se šalila! Zar mi poredki obveznici naše Kune bacamo na ovakve neprimherene postupke! O njoj pišite, jer ovdje samo toga Župana, kao žrtvu doživljavam, i nikoga drugoga!

VL
TR
Trisestrice
10:35 13.01.2018.

Po novinarki/clanku Hrvatska je neka iznimka od drugih drzava. Neka novinarka ide malo ziviti u SAD ili slicnoj drzavi pa ce onda shvatiti koliko smo mi zapravo normalni prema drugima iako smo nedavno bili u ratnim okolnostima. A sto se se mene tice, Murganic nije zasluzila ovu hajku od lijevo liberlanih zenskih udruga.

VL
AU
aunick
12:46 13.01.2018.

Cudi me da nitko ne poveze ono sto se desilo onoj gospodji sto se vratila iz Kanade i udala za jugovica koji je postao SDP-ov ministar. Cini mi se da je gospodja pokazivala i modrice, da je postojao i tonski zapis. Postajala su i pisma SDP vladi i pojedincima, cak i gospodjama. I nista, drug je oslobodjen a reagirao nije nitko. Udruge, vrana vrani oci ne vadi. Prljave komunjare nisu imale volje i vremena. Sad ka konji nece nista da razumiju iako ministrica svoju nesmotrenu izjavu pojasnjava. Vi se normalnim ljudima smucite a posebno ova dvolicna Lekovicka.

VL
MA
maziko
08:14 13.01.2018.

Draga Dijana, mani se ćorava posla. Pisanje gluposti nije novinarstvo. Neide to TEBI, vrati se drevnom zanatu, vjerovatno si tu bolja.

VL
VI
VisAVis2
08:47 13.01.2018.

Gluposti medijske i antidržavne! Kakva briga za žrtve ovih gluposti ktaj totalne nebrige za žrtve id hudih jama oa do srpskih logora i popaljrnih gradova i sela! Ovu Tomasovićkh valja suditi radi neosnovanih prijava i kleveta! Svojim lažima pojrenula je oDO te medije, da bi na koncu kazala: eto, ja se šalila! Zar mi poredki obveznici naše Kune bacamo na ovakve neprimherene postupke! O njoj pišite, jer ovdje samo toga Župana, kao žrtvu doživljavam, i nikoga drugoga!

VL
JA
jasenka
10:45 13.01.2018.

Htjela bi cuti kako ce ove persone koje galame na ministricu prisiliti zrtvu nasilja da se zakonski obracuna s nasilnikom. Svi znamo da djeca jednako vole oba roditelja bez obzira koji vise sudjeluje u odgoju.

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
09:19 13.01.2018.

maziko, nick ti je tupast a komentar bezobrazan, ako je novinarka nikakva, a je , zašto vrijeđaš, to možeš reći i prisojno ...

VL
DU
Deleted user
08:20 13.01.2018.

kakav narod takvi političari

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
08:22 13.01.2018.

Štiti samo društveno prihvatljive ?

VL
VJ
Vl jedi govna
08:31 13.01.2018.

Šta ste jadnu babu napali, ona je samo blago u minusu po pitanju inteligencije. Kao i cijela naša aktualna vlada

VL
Avatar Cleopatra_Dulac2798
Cleopatra_Dulac2798
08:16 13.01.2018.

Odustajem od devet do pet radova, a sada stvaram 140 dolara po satu. …Kako? Ja sam freelancing online iz mog doma! Moje stari posao bio je loš za mene, pa sam bio prisiljen pokušati nešto novo ... Dvije su godine prošle i kažem da je to bila mudra 0dluka koju sam ikad napravio! Evo što radim ... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w­.­B­­u­­­z­­­z­­­C­a­s­­h­3­.­C­o­m

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.