Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

MUP raspisao tjeralicu za Vilimom Karlovićem

08.11.2008.
u 12:40

Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) raspisalo je tjeralicu za 38-godišnjim Zagrepčaninom Vilimom Karlovićem radi obavljanja obavijesnog razgovora.

Policija na tjeralici objavljenoj na službenim stranicama MUP-a nije navela razlog zbog kojeg ga traži, ali mediji navode kako se sumnja da ima važna saznanja o ubojstvu zaštitara Adriana Čupića.

Karlović, koji je Čupićev vjenčani kum, posljednji je put viđen noć prije ubojstva, a nakon toga, gubi mu se svaki trag, pišu mediji.

Bavi se prodajom nekretnina, a kao i njegov ubijeni kum, i on je bivši pripadnik postrojbe Tigrova. Osnivač je i predsjednik udruge Božić Cro Fight Team kojoj je cilj pomoć u organizaciji i pripremi mečeva boksača Stjepana Božića. I sam se Karlović dugo bavio sportom i ostvario uspješnu karijeru u ful kontaktu.

Policija poziva sve građane koji imaju bilo kakva saznanja o mjestu boravka Karlovića da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu broj 92.

Tridesetčetverogodišnji Čupić ubijen je na zagrebačkoj Savici 30. listopada, a policija ga je pronašla u automobilu kojem je radio motor.

(Hina)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije