Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seljački prosvjed

MUP odgovara SDP-u: Premijerka nam nije naredila intervenciju

borovec-novi
Arhiva VL
17.03.2010.
u 13:30

SDP-ova saborska zastupnica Nada Čavlović-Smiljanec insinuirala je da je policija tukla prosvjednike koji su prosvjedovali na području Virovitice i djelovala po političkom nalogu predsjednice Vlade.

U današnje saborsko aktualno prijepodne uplelo se na neobičan način i Ministarstvo unutarnjih poslova. Poslalo je, naime, priopćenje u kojem se demantiraju "insinuacije SDP-ove saborske zastupnice Nade Čavlović-Smiljanec o tome kako je policija tukla prosvjednike koji su prosvjedovali na području Virovitice i djelovala po političkom nalogu predsjednice Vlade".

SDP: Neka Kosor promijeni broj u 317.625, to je broj nezaposlenih

- Ističemo da se radi o neutemeljenim i neargumentiranim tvrdnjama te o krivom prikazivanju stvarnih činjenica - piše u priopćenju MUP-a koje potpisuje glasnogovornik Krunoslav Borovec.

Navodi se također i kako su sve mjere i odluke o osiguranju prosvjeda donesene na razini Ravnateljstva policije, a MUP odbacuje insinuacije kako je policija postupala temeljem političkog naloga predsjednice Vlade.

- Smatramo da se spomenutim izjavama želi dati legitimitet protupravnom ponašanju koji je iskazao dio prosvjednika - zaključuje se u priopćenju MUP-a.

Komentara 12

OB
-obrisani-
21:55 17.03.2010.

Da li je naredila intervenciju MUP-a na seljake možemo se sporiti, ali je očito da je naredila Karamarku usred Sabora da angažira kompletnu vrhušku policije i MUP-a da demantira jedno obično pitanje saborske zastupnice na koje je mogla odgovoriti i sama u nekoliko kratkih rečenica. Toliko o nepolitičnosti policije.....

SM
stari_mudrac
07:20 18.03.2010.

prosvjednici su htjeli blokirati ceste dok ne dobiju ono što je dogovoreno. policija je, kako veli g. borovec, bez odobrenja premijerke ometala legitimnu blokadu i tad je došlo do konflikta. ako netko pamti austrijske seljake poslije černobila, vlada im nije htjela isplatiti štetu, a oni su zašli ORATI autocestu. ubrzo je novac nađen, ali nitko od njih nije dobio batina niti račun za ometanje prometa !

OB
-obrisani-
00:23 18.03.2010.

SDP-ovce treba poslati na goli otok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije