Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u kolumbiji

Munja udarila u domorodačko selo. Ubila 11, ozlijedila 13 osoba

munja
DPA/PIXSELL
07.10.2014.
u 07:34

Incident se dogodio tijekom tradicionalnog susreta članova zajednice, a ozlijeđene koji su pretrpjeli opekline, evakuirala je vojska helikopterima u grad Santa Marta

Najmanje 11 domorodaca poginulo je, a 13 ih je ozlijeđeno u udaru munje koji se jučer dogodio u zabačenom planinskom selu na sjeveru Kolumbije.

Riječ je o području oko grada Guachaca u planinama Sierra Nevada koje je dom nekoliko autohtonih zajednica, napominje Reuters.

Incident se dogodio tijekom tradicionalnog susreta članova zajednice, a ozlijeđene koji su pretrpjeli opekline, evakuirala je vojska helikopterima u grad Santa Marta.

>>Jako nevrijeme u Dalmaciji: Padala tuča, poplavljene ceste i dvorišta

>>U udaru munje smrtno stradao jedan dječak, drugi ozlijeđen

Komentara 2

CO
coolman
08:18 07.10.2014.

Kakvo je to " domorodačko" selo u Kolumbiji. A tko su nedomorodci?

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
08:32 07.10.2014.

. ..Sto mu tisuća referendumskih gromova. ..P.S.Made in privatni zakoni SDP-OVCA Arsen Bauka tj.HDZ-OVCA u SDP-ovom carevom novom ruhu. ..VARAM,LAŽEM ZNAČI ŽIV SAM-POSTOJIM. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije