Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pierre Moscovici
Povratak na članak

Multinacionalne kompanije moraju plaćati poreze tamo gdje ostvaruju dobit

Očekuje se da će propisi biti služeno usvojeni do lipnja ove godine a potom će ih morati odobriti svih 28 zemalja Europske unije.

Komentari 3

Avatar nekakav
nekakav
14:06 04.04.2016.

tek kad su porezni prihodi počeli enormno padati na zapadu, se počelo razmišljati o potrebi naplate i ovog poreza. sve dok su imali koristi, pasalo im je da npr. korporacije beru ogromne profite u jednoj rusiji, kini, indiji, a porezez plaćaju u europi, americi. ali kad su nastavili to i u europi raditi, e sad je najednom problem, to je nedopustivo. što je sad gomilom sporazuma o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja? očito je to bio način da se porez uopće ne plaća. hm, taj vrli zapadni svijet. taman kad misliš da ne mogu biti više pokvareni, oni te iznenade.

VL
Avatar emilsalis
emilsalis
19:34 04.04.2016.

Opet moze porez na dobit da se zaobidje.IKEA radi vec godinama to uspesno...

VL
Avatar tomislav21
tomislav21
13:40 04.04.2016.

Welcome to Asia,,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.