Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNEM
Povratak na članak

Muke Hrvata s vizama za Ameriku

Lanjska stopa odbijenih viza porasla je u odnosu na godinu ranije s 5,10 na 5,92 posto, a razlog je više tražitelja za koje se sumnja da u SAD-u nisu turistički nego one žele ostati raditi

Komentari 12

Avatar Zvjerko10
Zvjerko10
06:07 16.05.2019.

Pa kako je to moguće? Pa Hrvatska aktivno ne sukreira američku vanjsku politiku. Predsjednice, učinite nešto! Kako ono netko reče da su Ameri prijatelji i partneri? Jesu dok treba slati vojnike na ruske granice.

VL
PO
pogledudaljinu
00:10 16.05.2019.

Zaista je nevjerojatno da se jednoj maloj zemlji kao sto je nasa sa svega nesto vise od 4 mil. stanovnika namece vizni rezim za USA iako smo clanica EU. To je diskriminacija nasih gradjana. Isto tako, smijesno je i pomisliti da bi nasi gradjani toliko hrlili preko "bare" kao da tamo cvjetaju ruze. Kakva nam je to diplomacija ? Sto je predsjednica ucinila po tom pitanju ?

VL
HH
Hrvoje Hrk !!
06:20 16.05.2019.

i oke, jer ne kuzim koga vraga moras ic bas u ameriku , po kaj

VL
Avatar Olujni
Olujni
11:15 16.05.2019.

Pored svih bogatih EU drzava bas se nekom ide u SAD raditi po 15 sati na dan dva posla da bi prezivio, bez zdravstvenog i mirovinskog, a ako ce ti dijete studirati, moras prodati oba bubrega da mu platis studij. O (ne)sigurnosti na ulicama i skolama da i ne pisem. Briga me za vize, bile, ne bile, pa nismo mi latinoamericka sirotinja pa da hrlimo u SAD!

VL
Avatar Mad Rascal
Mad Rascal
00:54 16.05.2019.

To je licemjerstvo de lux nasih "saveznika i strateskih partnera"! Da se cijela Hrvatska preseli u USA, ukljucujuci i Hrvate iz BiH, to ne bi bilo ni polovica broja ilegalnih imigranata svake godine! Ali nazalost, zivimo u vremenima kad je bolje ne imati bilo kakve dokumente ako zelis u neku od zapadnih drzava...

VL
ZI
zimerman
06:42 16.05.2019.

Interesantno je to da gotovo niko nije zainteresiran da ide u Rusiju a kada je polemika između Rusa i Amera naši ljevičari (kojih je većina) uvijek su na strani Rusije .Drugovi ljevičari kad od Amera budete tražili vize budite iskrenireni pa im recite sta mislite o njihovoj državi.

VL
CE
centirion
03:38 16.05.2019.

Moja cura nakon kratkog intervjua je dobila vizu u Zagrebu-US Ambasy Buzin i to na 10 godina, isto tako i moj prijatelj susjed koji je putovao sa nama! Tako da ovaj novinski članak ne drži vodu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.