Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELEPOSLANICI

Muharemi u Istanbul, a Mladineo u savjetnički tim Ive Josipovića

mladineo
Slavko Midžor/PIXSELL
19.03.2010.
u 11:50

Saborski Odbor za vanjsku politiku danas je na zatvorenoj sjednici prihvatio razrješenje Mirjane Mladineo s veleposlaničkog mjesta u Ženevi.

Saborski Odbor za vanjsku politiku danas je na zatvorenoj sjednici, kako neslužbeno doznajemo, dao pozitivno mišljenje na imenovanje Amira Muharemija za generalnog konzula u Istanbulu.

Isto tako odbor je prihvatio razrješenje Mirjane Mladineo s veleposlaničkog mjesta u Ženevi radi odlaska u savjetnički tim predsjednika Ive Josipovića.

Komentara 4

OB
-obrisani-
13:27 19.03.2010.

A to što je Muharemi u SAD-u proglašen \"personom non grata\" Turcima vjerovatno neće smetati ?

OB
-obrisani-
13:46 19.03.2010.

..izgleda da cé biti \"gusto\"..jer Precidente-penzijoner-gradjanin, sklanja svoje \"hard-disc-programatore\"...

SI
sifoklop
19:12 19.03.2010.

Strašno. Taj Muaremi je već bio nekih 5-6 godina veleposlanik u Turskoj. S čime je zadužio bradonju da ga toliko čuva. Ameri tvrde da je dotični jak igrač u međunarodnom švercu. Prema narodnoj s kim si takav si ispada da je bradonja razbojnik velikog kalibra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije