Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U SRBIJI

U busu u Zemunu vitlao sjekirom i prijetio da će pobiti sve Srbe

srpska policija
Foto: Davor Javorović/Pixsell
03.03.2016.
u 18:34

Pretpostavlja se da je bio pod utjecajem alkohola

Muhamed K. zvani Muki (51) uhićen je zbog sumnje da je u gradskom autobusu u Zemunu kod Beograda vitlao sjekirom, vikao Alahu akbar i prijetio da će pobiti sve Srbe, piše srpski Blic.

Pretpostavlja se da je bio pod utjecajem alkohola. Putnici su pozvali policiju koja ga je odvela u policijsku postaju na saslušanje te mu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan na tužiteljstvu.

Blic doznaje da je isti muškarac već sredinom veljače uhićen u Novom Beogradu jer je u autobusu prijetio putnicima i vozaču da će baciti dvije bombe. Rekao je da je iz Prištine i da ima pištolj kojim će sve pobiti, a potom je izvadio i sjekiru. Izašao je na stanici u Zemunu nakon što je jedan mladić zvao policiju.

>> Muškarac ubijen u Parizu nosio zastavu IS-a - državni odvjetnik

>> Terorizam u BiH i hrvatski problem – ekstremistima najprivlačnija sela uz granicu

Komentara 22

Avatar emilsalis
emilsalis
19:14 03.03.2016.

Ma nista novo kod nas,onomad je i Seki(Sešelj) u Skupstinu vitlao pištoljem....

TI
Tixon
09:16 04.03.2016.

Ša je tebra kamoćemo?Zinula ti ljabu na Zemun ,a batice.Zemun Dunav i ona druga reka su moji i tu moraš da me ispoštuješ.Kapiraš batice.Nemoj da vadim utoku.Zemunac.

BA
bandido
19:17 03.03.2016.

Kak sad pijani muhamedanac? Pa oni nesmiju pit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije