Povratak na članak

'Predsjednica ni u kojem trenu nije rekla da su hrvatski muslimani u strahu'

Predsjednica Grabar Kitarović je u pravu. Na njoj nije nikakva krivnja. Predsjednica se doista u spornom odlomku referirala isključivo na muslimansku zajednicu u Velikoj Kladuši, poručili su iz Kleine Zeitunga.
Objava 12. rujna 2018. 5386 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 38
 • ilijan1a:

  Hasanoviću ne pravi se grbav, ti dobro znaš da predsjednica nije mislila na muslimane iz bivše jugoslavije nego na one koji migriraju iz nekih drugih kontinenata zbog kojekakvih razloga i ti ako si pravi trebaš prvi reći da oni nisu ... prikaži još! poželjni bez obzira na vjersku propadnost ako ćeš ti njih štititi tako ćeš samo nanijeti probleme sebi i svojim muslimanima.

  1 15:31 12. 9. 2018.
 • zarko.mula:

  Treba biti kritičan prema njima. Jer sve sto nam govori realna je slika današnje Njemačke , Francuske, Italije , Švedske i ostalih zemalja. Čudimo se zašto su neki oštri prema ovoj invaziji ne useljenju, jer ne žele dobro gdje dolaze. ... prikaži još! Dolaze s mržnjom prema Zapadu i kršćanstvu. Sto ne kažete kako prolaze kršćani u njihovim zemljama odakle dolaze. O tome nitko ne govori, nego ih se sažaljeva . Potpuno su izbrisani iz registara tih zemalja. Predsjednica ima pravo dati svoju opasku i Mišljenje svidjelo se to nekomu ili ne!

  1 15:31 12. 9. 2018.
 • stefj:

  Normalno da se radi pridošlih muslimana koji nameću svoja šerijatska pravila mijenja slika prema svim muslimanima. Te pridošlice su poprilično agresivne i preuzimaju muslimansku zajednicu. Dobar primjer je BiH, koja sada liči na Saudijsku Arabiju, zapravo više na Afganistan... Muslimani ... prikaži još! su oduvijek bili u Hrvatskoj i nikada se nije radila neka podjela na njih i ostale, no dolaskom radikalnog Islama, sami muslimani potiču te podjele. Normalno je da onda postoji određena bojazan u društvu što će se u bližoj budućnosti desiti...

  17:35 12. 9. 2018.
 • Agricola:

  Što niste pitali Hasanovića što misli o zločinu u Grabovici kojem je obljetnica bila prije 3 dana, i o zločinu u Uzdolu kojem će obljetnica biti za dva dana? O kakvoj on pomoći Muslimana o domovinskom ratu priča? Ubiti djete ... prikaži još! od 4 godine u majčinom naručju samo zato što su Hrvati, pucati djeci iz puške u zatiljak iz neposredne blizine, kidati ljudima glave i nabijati na kolac, silivati ženu kraj leša mrtvog supruga, to bi trebao biti islamski doprinos i zahvala što smo ih spašavali od Srba?

  1 15:44 12. 9. 2018.
 • ujko123:

  ajde majmune...

  15:23 12. 9. 2018.
 • Avatar Crnokošuljaš
  Crnokošuljaš:

  Svi su oni isti. Bili iz Bosne, ili iz Afganistana. Ne vjeruj turčinu ni kada darove nosi.

  17:15 12. 9. 2018.
 • BozeSacuvaj:

  Pa svi znamo za hanđar diviziju..ovi naši muslimani nemaju veze sa izbjeglicama,,mislim da kada bi svi ti izbjeglice jednom zaradili sa nama-da bi oni prvo napali ove naše muslimane, čudno ali istinito-RH je jedna od rijetkih država svijeta gdje ,budimo ... prikaži još!o iskreni sa domaćim muslimanima zapravo nema problem ..oni su tu stoljećima i dijele sudbinu sa nama zadnjih 5oo godina,

  1 15:46 12. 9. 2018.
 • rimac444:

  Svakim svojim nastupom. izjavom i djelima predsjednica je dokazala da je vrlo inteligentna, prisebna, dobronamjerna i pravi domoljub. Na žalost ostalo je previše komunjarskog šljama, naročito u medijima koji ne mogu podnijeti da hrvatski narod ima konačno pravu predsjednicu nakon dvojice bitangi.

  19:46 12. 9. 2018.
 • rimac444:

  Prije nego što je davao izjave, ovaj taliban je mogao nazvati predsjednicu i upitati, tim više što bi trebao znati koliko je predsjednica tolerantna prema svima.

  20:59 12. 9. 2018.
 • cromak:

  Covjek se rodi raste odgaja obradjuje sminka. Tako se rodio i Hasanovic nasminkan tako da sminka i druge kako bi postali njegov potrosni materijal da bih on Hasanovic udobno zivio sa tudje grbace i koji najmanje vjeruju u boga kao ... prikaži još!kao i drugi popovi i rajska svetinja.

  18:06 12. 9. 2018.
 • Alkana:

  Kakav bezobrazluk od novinara koji formuliraju tuđe izjave onako kako oni žele. Skraćuju, izbacuju riječi i rečenice samo da bi oblatili predsjednicu.

  20:58 12. 9. 2018.
 • Miške 3:

  "Igra na prstenac"

  16:56 12. 9. 2018.
 • koraknaprijed:

  Dovoljno je pogledati tko ej dopisnik i prevodilac za Kleine Zeitunga,sve će vam biti jasno.

  08:19 13. 9. 2018.
 • Ante tTony:

  Nekome je u interesu da baci kost izmedju katolika i muslimana u HRVATSKOJ isto tako HRVATA I BOSNJAKA U Bosni ali nije to bas tako kako mediji laprdaju.

  07:18 13. 9. 2018.
 • sdpesticid:

  khm, khm.. možda je ovo njemački probni balon, da vide mogu li podići hrvatske muslimane protiv države.

  21:04 12. 9. 2018.
 • Bubalamala:

  Uvijek kad ga precednica u..re potkrala se mala greška. Činjenica je da ta žena laže prema potrebi !

  18:42 12. 9. 2018.
 • Miške 3:

  "Igra na prstenac"

  16:56 12. 9. 2018.
 • ibiza:

  pa nego sta da normalni muslimani se boje tega sa istoka samo se boje javno govoriti....

  21:20 12. 9. 2018.
 • kintekunta:

  To Predsjednice, reci ti njima, tim pokvarenim yugonostalgičarskim Merkeličinim sluganima koji te pokušavaju poniziti, cenzurirati i iskriviti tvoje riječi, i žrtvovati te poput nevinog Orbana na ortalu euromasonskog diktatorskog unitarizma i centralizma, tog nehumanog i obespravljujućeg novog svjetskog poretka koji ... prikaži još! gazi sve male europske narode i njihove nacionalne posebnosti i temeljne tradicionalne vrijednosti !!! Reci ti njima da se naše Velikokladuško cvijeće na području koje je povijesno svima normalnima poznato kao "turska Hrvatska" ne treba baš ničega i nikoga bojati i da ćemo ih mi uvijek spremno domoljubno zaštititi i podržati u obrani od bliskoistočnih i dalekoazijskih hibrida drugih cvijetnih sorti koje bi htjele da promijene njihovu iskonsku gensku tradicionalnu nacionalnu strukturu! Bezobrazni manipulativni Germani kao fol neznalice pokušavaju od svojih čitatelja sakriti gdje je i šta je to Velika Kladuša u kojoj se nitko ne bi trebao bojati, jer su pod našim zaštitnim kišobranom Hrvatske Vojske i NATOa, i ostalih naših republičkih specijaliziranih izvrsnih državnih službi, i nikakve migrantske invazivne ili GMO-vrste hibrida im neće i ne mogu nauditi, zato neka se nitko od njih u VELIKOJ KLADUŠI ne boji, mi Hrvati s ove strane Une smo tu da ih čuvamo, i zalijevamo i prihranjujemo s vremena na vrijeme. Živjela nam Velika Kladuša i NAŠI Muslimani! Živjela nam jedina i vječna i povelika Hrvatska u Regiji "Zapadnog Balkona" ! Hip, hip, HURA !!!

  16:40 12. 9. 2018.
 • PiratiSnebesa:

  Nema loših ljudi, ima samo pokvarenih i oni se među sobom dijele na dobre i loše, loši su uvijek na drugoj strani.

  15:59 12. 9. 2018.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.