Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVICA MUDRINIĆ

Mudrinić: Deutsche telecom me prisluškivao 
pa radimo na nagodbi

mudrinić
Boris Ščitar/PIXSELL
26.09.2010.
u 17:05

Moja plaća je 180 tisuća kuna bruto, oko 80 tisuća kuna neto i uredno plaćam poreze i prireze u gradu u kojem živim, poručuje Mudrinić

- Moja plaća je 180 tisuća kuna bruto, oko 80 tisuća kuna neto i uredno plaćam poreze i prireze u gradu u kojem živim - izjavio je Ivica Mudrinić, predsjednik Uprave HT-a u HTV-ovoj emisiji Nedjeljom u dva, aludirajući možda na Tomislava Dragičevića iz INA-e koji je svoje boravište prijavio u Pušći gdje je prirez manji nego u Zagrebu.

Rekao je i da mu je predsjednik Tuđman svojedobno napravio medvjeđu uslugu spominjući njegove patente.
- Ne mislim da je htio obmanuti javnost. U SAD-u i Kanadi zaštita patenata je uobičajena stvar i radi se ustvari o zaštiti autorskih prava. Patent za zaštitu video signala je prodan General instrumentu i ja više s tim nemam nikakve veze - kaže Mudrinić.

Ponovio je da je bio u grupi osoba u HT-u koje je Deutsche telecom prisluškivao i trenutno je, uz još neke prisluškivane, u fazi nagodbe oko toga. Prije pet mjeseci mu se paket vladinih mjera činio dobrim, ali rebalans proračuna nije odraz tih mjera, ‘već održavanje države na životu’. I SDP-ove mjere mu se čine tek kao skup lijepih želja.

Ključne riječi

Komentara 46

Avatar guten_tag
guten_tag
22:35 26.09.2010.

@fa zaboravio sam još jednu bitnu stvar , nije presudno da imaš 51 % udjela , kada imaš 30 - 40 % isto tako možeš imati određena upravljačka prava . sve se svodi na dobru zaradu i lako se dogovore oni koji imaju veći i manji paket , bitno je da zaradu dijele prema veličini paketa i da imaju što veću zaradu .

FU
Fukara
08:02 27.09.2010.

Brkica 2 i magnic. Tako je Hrvati su glup narod,ali zato što gutaju i neruše ljude koji donose glupe zakone.Istina je da se troši na mobitel,ali problem je u prevari pri potpisivanju ugovora o usluzi.Kod Nas je normalno da pri reklamiranju nekog proizvoda tvrtka laže i za to NEODGOVARA.Kupite Max.tv za 1 kunu-tri mjeseca besplatno,a onda ako niste zadovoljni raskinite ugovor.Uzmeš Max,dođe prvi račun,a na računu Max tv -1 kn.,internet veza 50 kuna,radio frenkvencija 15 kn,iznajmljivanje recivera 20 kn i na to sve PDV.Kada odeš raskinuti ugovor,naplate ti gubitak iznajmljivanja recivera i troškove raskida.Osobno iskusila moja punica(jbg.desilo se). Taj DT istu smicalicu pokušao je provesti u SAD-u i Njemačkoj i nakon tužbi platio je milionske odštete,ali u tim državama postoji zakon o zaštiti potrošaća (KOJI SE PRIMJENJUJE),a ne kao kod nas samo mrtvo slovo na papiru. Interesantan je i podatak da DT ostvaruje ekstra profit u zemljama trečeg svijeta gdje su vlade tih zemalja spremne prodati i vlastite majke,a kamoli ne vlasstiti narod. Još jedan primjer,supruga je imala pretplatu na mobitel u t-comu,na 50 kn.Računi nikad nisu bili manji od 170 kuna.Nakon tri mjeseca otišli smo raskinuti ugovor. Lijepo su nas primili i rekli da može raskinuti ugovor,ali da mora platiti dug u iznosu od 56 kn.Pošto smo več sve platili,normalno da nam nije jasno odakle dug.Onda nas je gospođa na šalteru pitala dali je supruga dobivala neke poruke o kulturnim događajima i sl.Jeste.E pa njima ste dužni,oni naplačuju te poruke i preko t-mobila i VIPa.Na tvrdnju da mi to nismo tražili niti poslali bilo kakvu SMS poruku da to želimo,objašnjeno nam je da usluga se automatski aktivira kada se potpiše pretplatnički ugovor i da smo smo poslije prve poruke trebali otkazati tu uslugu na neki broj 060 itd. Kada sam došao kući pogledao sam ugovor t-coma i kćerkinog VIP-a i nigdje se ta usluga nespominje.Normalno da sam i kćerki raskinuo ugovor sa VIP-om,samo bonovi

OB
-obrisani-
11:54 27.09.2010.

Hajde šuti. Da je državno završilo bi kao škverovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije