Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neoprezni intendant

Mucalo vozio u rikverc pa lakše ozlijedio četverogodišnjeg dječaka

duško mucalo
arhivska slika
31.03.2011.
u 11:41

Prijavljen je za prekršaj nepoštivanja znaka zabrane vožnje u pješačkoj zoni

Duško Mucalo, v.d. intendanta splitskog HNK, u ponedjeljak navečer na Poljani Tina Ujevića lakše je automobilom ozlijedio 4-godišnjeg dječaka.

Dolazeći iz smjera jug-sjever, zaustavio je vozilo i nakon toga krenuo u rikverc. Zadnjim dijelom automobila udario je dječaka koji je nakon liječničke pomoći pušten kući.

Mucalo je zaradio optužni prijedlog po Zakonu o sigurnosti na cestama i prijavljen je za prekršaj nepoštivanja znaka zabrane vožnje u pješačkoj zoni.

Ključne riječi

Komentara 7

CH
chemica
13:58 31.03.2011.

Čovjek je pogriješio. Može se svakom desiti.

MI
microlion
14:09 31.03.2011.

Prema nekim ovdašnjim komentarima, za par godina kad neko dijete auto pregazi usred dječjeg igrališta, opet će biti krivi mama i tata.

MM
Mladen Miletić
12:19 31.03.2011.

Kod nas prominentne ličnosti voze jadne automobile bez kamere za \"rikverc\" ! Hrvatska jaka rijeć rikverc i evo sranja, gdje je bila mama dama\' kada 4 godišnjega nepazi i tu ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije