Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident

Mubarakov sin popio otrov kad su mu zamrzli račune u inozemstvu

'A combo of two pictures shows on the (L) Gamal Mubarak, son of Egyptian President Hosni Mubarak, posing at the AFP photo studio on January 26, 2008 during the World Economic Forum in Davos, and (R) E
'PIERRE VERDY'
05.03.2011.
u 09:00

Otrov je stavio u čaj i popio ga. Osiguranje je pozvalo liječnike koji su ga spasili.

Gamal Mubarak, sin bivšeg egipatskog predsjednika Hosnija Mubaraka, otrovao se nakon prevrata u Egiptu, piše alžirski list Ech.Chourouk.

Nakon što su sud odlučio zamrznuti nekoliko njegovih računa u inozemstvu, Gamal Mubarak je navodno stavio otrov u čaj i popio ga. Kada je izgubio svjest očevo osiguranje je pozvalo liječnike koji su ga uspjeli spasiti, navodi Ech.Chourouk. Naknadne pretrage otkrile su tragove otrova u krvi. Incident se dogodio u Kairu.

Prema ranijem pisanju medija mlađi Mubarakov sin imao je milijune na računima u Irskoj, Švicarskoj, Francuskoj i Norveškoj.

Komentara 16

X2
xychhr-200
09:39 05.03.2011.

Možda se i Kosorica sprema popiti \"čaj\"... i tako nas osloboditi od gladovanja...

EU
Euler2
09:45 05.03.2011.

Mubarakov sin popio otrov kad su mu zamrzli račune u inozemstvu ..................... bolje bi zvucilo Mubarakov sin popio otrov kad su mu zamrzli račune na tzv hebenom Zapadu Napomena Anglosaksi ne svrstavaju Hrvatsku u Zapad

MM
Mladen Miletić
09:07 05.03.2011.

Mubarakov sin popio otrov kad su mu zamrzli račune u inozemstvu , ili su ga natijerali pobjednici demokracije ! Jel vidimo da su dobri pametni nedižu optužnice protiv GADAFIJA samo nego zna se protiv dijece toga vladara .... Vladajuča CIACIA nije glupa organizacija !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije