Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako je ušao?

Mrtvog slijepog putnika pronašli kod kotača zrakoplova

zrakoplov british airways
afp
24.08.2012.
u 08:51

Još se ne zna tko je misteriozni slijepi putnik niti kako se, kada i zašto sakrio u prostor u kojem se nalazi oprema za slijetanje

Mrtvo tijelo slijepog putnika pronađeno je jutros u prostoru kućišta kotača zrakoplova British Airwaysa koji je sletio u London iz Južnoafričke Republike, piše Daily mail. Iz kompanije su poručili da je tijelo pronađeno jutros nakon što Boeing 747 sletio u zračnu luku Heathrow.

Još se ne zna tko je misteriozni slijepi putnik niti kako se, kada i zašto sakrio u prostor u kojem se nalazi oprema za slijetanje. Zna se samo da pronađeni mrtvi muškarac nije bio na popisu putnika niti je član posade.

Nakon što su kontaktirali s aerodromom u Cape Townu, doznali su da je jedna osoba sinoć uoči samog polijetanja zrakoplova preskočila ogradu aerodroma i potrčala prema pisti, a čuvar koji je krenuo za njim nije ga više pronašao pa se sumnja da bi to mogao biti baš taj slijepi putnik.

 

Komentara 5

GL
Glista
21:54 24.08.2012.

Pa ako je bio mrtav, kako su znali da je slijep? :)

Avatar Alfons_x
Alfons_x
09:11 24.08.2012.

bem ti idiote...Gore u zraku je temperatura i do -50, nije valjda očekivao da se prostr kotača grije?

Avatar Aahz
Aahz
09:59 24.08.2012.

24.08.2012. u 09:11h Alfons_x je napisao/la: -------------------------------------- Uz nedostatak kisika i prostora pod tlakom mislim da mu je temperatura bila najmanji problem :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije