Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sigečica

Muškarac ubijen u Zagrebu je Macolin brat

Mjesto gdje je pronađeno tijelo Franje Oreškovića Macole
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
22.04.2016.
u 11:59

Ne znam što se dogodilo. Najmlađi brat je otišao u Zagreb, rekao je Macola

Muškarac čije je tijelo jučer pronađeno u zagrebačkoj četvrti Sigečica je Franja Orešković – Macola (53) iz Otočca, brat poznatog ličkog poduzetnika Željka Oreškovića – Macole

Ubijen je hicem iz vatrenog oružja, potvrđeno je ranije iz zagrebačke policije. Očevidom je utvrđeno kako je ubojica ispalio hitac u gornji dio njegovog tijela. Nakon što je pucao u 53-godišnjaka, nepoznati ubojica je pobjegao i za njim se još uvijek traga. Stanari Lopudske ulice potvrdili su kako su čuli jedan prigušeni hitac nakon čega su izašli na ulicu te vidjeli muškarca kako leži na podu. 

– Oko njega je bilo dosta krvi. Policija je vrlo brzo došla na mjesto događaja, a prvo su mislili da je riječ o samoubojstvu – ispričala je jedna stanarka iz Lopudske ulice.

Dnevnik.hr piše da im je Orešković potvrdio da mu je ubijen brat te da je potresen i šokiran.

- Ne znam što se dogodilo. Najmlađi brat je otišao u Zagreb. S Franjom nisam razgovarao o tome što radi, družio se s mnogim ljudima - rekao je Macola.

Jučer nešto iza 21 sat policija je dobila dojavu kako se na ulici nalazi tijelo mrtvog muškarca. Odmah po dojavi izašli su na teren.

Tijelo je pronađeno u Lopudskoj ulici na Sigečici. Policija do dovršetka očevida nije željela komentirati ni tvrdnje stanara da je riječ o ubojstvu jer se prije pronalaska tijela u uskoj ulici navodno čuo pucanj, a u blizini je viđen i muškarac u trku. Svjedoci su rekli da su na cesti vidjeli mrtvo tijelo koje je policija prekrila nakon što je došla na mjesto događaja zajedno s kolima hitne pomoći.

>>Automobilom sletio s ceste, zabio se u drvo i poginuo

>>Vatrogasci tijekom gašenja požara u kući pronašli mrtvo tijelo

Komentara 35

DU
Deleted user
12:04 22.04.2016.

Zagreb sve više postaje opasno mjesto za življenje a one tisuće kanti za smeće stavili su na najfrekvetnija mjesta u gradu kao dar migrantima da u njih stavljaju eksplozivne naprave, vrlo umna gradska uprava nema se što dodat. Uhljeb do uhlejba.

NI
nindjago
09:48 22.04.2016.

Ma nemogu da vjerujem da se ovo događa u Zagrebu,pa to je grad sigurnog življenja.Ako se odbiju ovi manijaci po cestama što gaze nevine po ulici i ovi što nose utoke i upucaju te za žvaku ili ovi što bacaju bombe dalje neko Boško Buha.

Avatar megatronman
megatronman
05:33 22.04.2016.

Sigečica. Staro dobro mjesto. Lonce još živ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije