Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRASTIČNO KAŽNJEN

Mrtav pijan u 5 ujutro sletio s ceste pa par sati poslije sjeo na traktor

policija ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL, ilustracija
04.09.2019.
u 08:38

Odmah je priveden i kažnjen s 24.900 kuna te zabranom upravljanja traktorom na godinu dana. Još ga čeka i postupak za slijetanje vozilom u kanal

Muškarac (44) iz Podravine kažnjen je u utorak s 24.900 kuna i zabranom upravljanja traktorom na godinu dana jer oko 8.40 sati u Delovima kod Koprivnice tim strojem upravljao s čak 2,45 promila.

No, to je tek dio priče. Potpuno pijani ‘bećar’ najprije je jučer oko 5 sati ujutro svojim Hyundaijem bez važeće vozačke, prometne i police osiguranja zapeo u odvodnom kanalu. Automobil je jednostavno ostavio s ključevima i otišao.

“Vozač je naknadno zatečen u 8.40 sati u Delovima da upravlja traktorom pod utjecajem alkohola od 2,45 promila i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta. Uhićen je te mu je u bolnici vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu u vrijeme kad je sletio s ceste”, tumače u koprivničkoj policiji.

Zaglavio je u kanalu na otvorenom djelu ceste Delovi – Hlebine.

“Dolaskom do raskrižja, prilikom polukružnog okretanja na poljskom putu, došlo je do slijetanja stražnjeg djela automobila u odvodni kanal.

Nakon što je prouzročio nesreću, vozač je napustio mjesto događaja, a da prethodno nije uklonio vozilo s kolnika, niti je poduzeo sve mjere s ciljem sprječavanja korištenja vozila od drugih osoba”, naveli su u policiji.

Nakon što se utvrdi točna koncentracija alkohola u vrijeme slijetanja vozilom u odvodni kanal, čeka ga novi prekršajni postupak i vjerojatno još jedan brutalna kazna.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Domovine_sin
Domovine_sin
08:54 04.09.2019.

Želim da se za godinu dana objavi statistika koliko je takvih kazni zaista naplaćeno.

LI
liliZG
11:37 04.09.2019.

a kada će početi sa oduzimanjem vozila? što znači nekom izreći kaznu kad eto opet sjedne u neko dr vozilo i bez vozačke nastavi i dalje voziti! i muči me količina pijanog naroda za volanom, i to ne nešto kaoao 0,7 promila, već sve 2 i više od 2, totalno mortus pijani...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije