Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVJEŠĆE S VIKENDA

Mrtav pijan se zabio u drugi auto usred Vukovara. Još četvero privedeno zbog alkohola

Ilustracija za Martinje
Josip Regovic/PIXSELL
20.11.2023.
u 12:57

Proteklog vikenda zbog vožnje pod utjecajem alkohola četiri su osobe smještene u posebne prostorije policije do otriježnjenja

Koliko god iz policije apelirali na sudionike prometa da ne sjedaju ta upravljače automobila kada popiju to kod mnogih ne dolazi. Tako je PU vukovarsko – srijemske izvijestila o slučaju od petka kada je gotovo u središtu grada došlo do prometne nesreće koju je skrivio 59-godišnjak koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola (2,21 g/kg). Prema navodima policije on nije držao propisani razmak pri kretanju iza drugog vozila uslijed čega je prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio osobnog automobila vukovarskih registracijskih oznaka, kojim je u istom smjeru upravljao 50-godišnjak.

- U prometnoj nesreći teže je ozlijeđen 59-godišnji vozač koji je izazvao prometnu nesreću – navode iz policije.

Inače, proteklog vikenda zbog vožnje pod utjecajem alkohola četiri su osobe smještene u posebne prostorije policije do otriježnjenja. Najveća koncentracija alkohola u iznosu od 2,67 g/kg, zabilježena je kod 32-godišnjaka koji je 20. studenog oko 0,25 sati na naplatnoj postaji autoceste Zagreb-Lipovac zatečen u upravljanju osobnog automobila vinkovačkih registracijskih oznaka.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Strah na Islandu: Magma je vrlo visoko prodrijela u Zemljinu koru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije