Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U spomen
Povratak na članak

Mrsiću zadatak da osnuje zakladu Ivice Račana

Zaklada će promicati ideje socijaldemokracije, poticati dijalog u društvu, organizirati kongrese, stipendirati mlade...

Komentari 7

CR
CROLINDA
08:53 10.05.2017.

između dva kruga prvih demokratskih izbora u tadašnjoj SFRJ 1990. Ivica Račan i SKH-SDP predao je JNA oružje Teritorijalne obrane temeljem odluke koju je donio Generalštab JNA, tj. potpisao je ratni zločinac Blagoje Adžić. "To je bila velika količina pješačkog,g, protuoklopnog i protuzračnog oružja, te lako topništvo. Tim oružjem se moglo naoružati na desetine tisuća ljudi i bitno olakšati obrana Hrvatske. Za razliku od SKH-SDP, Savez komunista Slovenije odbio je predati oružje slovenskog naroda u ruke JNA odlučnim odbijanjem i organiziranjem otpora neprijatelju."[8] "Ivica Račan je izručio 200.000 komada oružja JNA jer se to od njega tako tražilo iz Beograda, iako se isto tražilo i od Slovenaca, ali oni su to odbili učiniti. Tako je razoružao hrvatski narod i predao agresoru oružje koje je pripadalo nama, a koje su platili hrvatski porezni obveznici."[9]

VL
DU
Deleted user
08:00 10.05.2017.

gospodin mrsić je idealna osoba za osnivanje fondacije jer supruga mu je dužna državi za poreze i druge obveze cca 14 milijuna kuna, svašta

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
14:42 10.05.2017.

Nevjerojatno, SDP i dalje pokušava od izdajnika napraviti heroja. Fuj!

VL
BI
Binga01
13:16 10.05.2017.

Osnivanje nove škole "Iz Kumrovca u Zagreb".

VL
NH
nora.helmer30
11:32 10.05.2017.

hm

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:11 10.05.2017.

zaklada za račana, radi teritorijalnih ustupaka slovencima, ne samo u piranskom zaljevu, tj. savudrijskoj vali, kako po novome govorimo, već i zbog svete gere, šuma i oranica u međimurju... oh, ima se račan zašto okretati u .... i da, o mrtvima sve najbolje. iz zaklade će država se naplaćivati zbog gubitka teritorija. financirati će se iz članarine sdp-ovaca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.