Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TELEFONSKA SJEDNICA

Mrsić imenovan predstavnikom Vlade u postupku mirenja sa SDLSN-om

Mirando Mrsić
Patrik Macek/PIXSELL
13.03.2014.
u 13:23

Donesena je Odluka o imenovanju predstavnika Vlade Republike Hrvatske u postupku mirenja sa Sindikatom državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske

Na današnjoj telefonskoj sjednici Vlade donesena je Odluka o imenovanju predstavnika Vlade Republike Hrvatske u postupku mirenja sa Sindikatom državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske, a predstavnikom je imenovan ministar rada i mirovinskoga sustava Mirando Mrsić.

Također je dana prethodna suglasnost predstavniku Vlade Republike Hrvatske za prihvaćanje amandmana I. Kluba zastupnika Hrvatskih laburista – Stranke rada u Hrvatskome saboru, na članak 2. Konačnog prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o izboru članova u Europski parlament iz Republike Hrvatske.

>> SDLSN: SDP-ovci glasovanjem u Saboru odbacuju stranački statut?

Komentara 4

NV
novo vriijeme
13:35 13.03.2014.

Mrsić se super uklapa u EU deklaraciji o pravima žena, kao za deklaraciju su a ne daju ženama majkama ništa, može se reći da ih maltretiraju. Tako Mrsić donosi odluku da se ženama u trudnoći ili dokimdijete bolujemože dato otkaz, ne daje majkama nikakva prava za majčinstvo, ne daje im plaću dostojnu čovjeka za hranu djetetu, isčuđava se kada rodilja doije par tisuća kuda od neke firme gdje radi. Opačićka pak uopće se ne bavi problemima zaposlenih majki.

JS
ja sam gladan
14:48 13.03.2014.

Miraleme,oprosti, ali ja ti ništa ne vjerujem! Znam samo da si jedan u nizu ministara koji nam pokušavaju prodati maglu.

DU
Deleted user
15:50 13.03.2014.

Pa zašto ne, Miralem je i do sada 'uspješno' pregovarao sa sindikatima, njegov uspjeh je ravan onome koji postiže vlada čiji je član na svim ostalim područjima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije