Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Mršić: Briga mi je Podravka, a ne oni uhvaćeni s prstima u pekmezu

Podravka je bez uprave i s krnjim Nadzornim odborom, a što će biti s ljudima koji su danas privedeni, koji su Podravku doveli u ovo stanje, neka odluči Državno odvjetništvo i policija - poručio je Mršić novinarima u Saboru.

Komentari 5

AB
abendblatt
12:53 21.10.2009.

Mrle, objasni ti javnosti kako je prosla malverzacija sa Podravkinim odmaralistem u Pirovcu, tu si ti duboko gurnuo prste u pekmez, pod cijim pokroviteljstvom?

VL
WE
webber17
14:46 21.10.2009.

sdp je sranka u raspadu...nekada druga stranka u hrvatskoj danas je postala predmet sprdnje i ismijavanja

VL
SA
Santiago
14:51 21.10.2009.

Treba sve detaljno ispitati a onda krenuti sa određenim mjerama, ova vlada na čelu sa jedrankom kosor je pokazala da ne gleda na stranačku ili neku drugu pripadnost.

VL
SO
Somelier
15:18 21.10.2009.

Vrijeme će pokazati da ovakove spektakularne \"akcije\" više škode Hrvatskoj nego koriste. I moj je interes da Podravka dobro posluje i zapošljava što veči broj ljudi jer sam i sam podravec ali sam protiv ovakove galame.Sjetimo se svih takovih akcija i onih pred kamerama i šta je bilo.Ništa. Pojeo vuk magare. Nitko se ne pita zašto. Samo zato što tužilaštvo i Bajić ili ti uskoci nisu bili dobro pripremljeni jer su izvodili igrokaz za potrebe politike a ne zbog pravde i zakona. Ako se i ovaj puta to desi treba potjerati Bajića pa ako treba i iz države i to sa posranom metlom.

VL
TO
tom
17:34 21.10.2009.

ako pukne podravka drug će mršić ostati praznih džepova. no sad će drug ljubo sve to brzo dovesti u red! ili u još veći nered. . .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.