Naslovnica Vijesti

Mrak Taritaš podržala kandidata HNS-a za načelnika G. Stubice

Kandidat za načelnika Jasmin Krizmanić na tribini je uz Anđelka Ferek-Jambreka zamjenika županice za gospodarstvo govorio o cestovnoj povezanosti odnosno asfaltiranju nerazvrstanih cesta u ovom kraju.
13. svibnja 2013. u 20:13 0 komentara 3 prikaza
Mrak Taritaš u Gornjoj Stubici (1)
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Anka Mrak Taritaš, ministrica graditeljstva i prostornog uređenja te članica Predsjedništva HNS-a posjetila je Gornju Stubicu u Krapinsko-zagorskoj županiji. Ministrica je u kasnim poslijepodnevnim satima stigla do Gupčeve lipe gdje su ju dočekali predsjednik zagorskog HNS-a Anđelko Topolovec i Jasmin Krizmanić, kandidat za načelnika općine G. Stubice. Ministrica je zatim pozdravila mještane Sv. Mateja koji su bili pozvani na tribinu o projektima koji bi se mogli realizirati u općini Gornja Stubica. Mrak Taritaš je u vrlo kratkom pozdravu dala podršku Jasminu Krizmaniću za načelnika općine jer kako je rekla \"iza njega stoji zaista dobar rezultat i mi u HNS-u mislimo da bi ovaj kraj mogao s njime samo dobiti\". Na pitanje novinara Večernjeg lista o jutrošnjoj konferenciji u ministarstvu graditeljstva na temu POS stanova, ministrica je rekla kako se procjenjuje da na tržištu ima slobodnih oko 20.000 stanova. Ministrica se nada kako će se ovi stanovi prodati jer vlada velika zainteresiranost.

Kandidat za načelnika Jasmin Krizmanić na tribini je uz Anđelka Ferek-Jambreka zamjenika županice za gospodarstvo govorio o cestovnoj povezanosti odnosno asfaltiranju nerazvrstanih cesta u ovom kraju. Krizmanić je obećao mještanima da će sve učiniti da se što više tih dionica u Sv. Mateju asfaltira što će se učiniti ako on i ne bude načelnik. Krizmanić je naime trenutačno predsjednik Uprave novoosnovane tvrtke HAC-ONC, a prije odlaska u Zagreb bio je ravnatelj Županijske uprave za ceste Krapinsko-zagorske županije.

U Stubičkom kraju u isto vrijeme boravio je i ministar poduzetništva i obrta, Gordan Maras koji je u Donjoj Stubici sa saborskim zastupnikom Željkom Kolarom, govorio poduzetnicima o potporama iz programa \"Poduzetnički impuls\". Prethodno je istog dana Maras posjetio tvrtku CIAK u Zaboku i tvrtku PNT Metalac u Bedekovčini.

>> Kako olakšati kupnju stana? Evo novog modela uz pomoć države

Elipso

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.